Mustaschkampen 2011



Äntligen närmar det sig sitt slut! Niklas har för första gången ställt upp i mustaschkampen och skulle med andra ord spara mustasch november ut.. De betyder att det i detta nu är endast 6 timmar kvar innan den ryker! Ja han har lovat att ta bort den på tolvslaget!

Idag har jag kört två träningspass på gymmet, ett ensam och ett med N. Det sistnämnda blev definitivt det jobbigare, kommer nog kännas imorgon! Nu har vi sett Rena Rama Rolf och ätit mat, min måltid ser ni på bilden bland N, bandpasta med vitlöksost, creme freish, köttbuljong, färsk vitlök och bacon till det. Grymt gott (om man gillar vitlök)!

Nu ska vi ta en p-nap och sen blir det en vanlig kväll framför teven. Mysigt!

TACK för att mustaschkampen äntligen är över,
kittlas i näsan varje gång man ska pussas ju!


Välkommen till familjen, Pandaboy!



N har nog börjat tröttna lite på mitt "husdjurstjat" (mycket snack och lite verkstad av mig nämligen..) för igår när han kom hem hade han med sig en nykomling i familjen till mig! Världens gosigaste Panda som vi har döpt till Pandaboy och N tycker han är cool framförallt med tanke på att han "typ är utrotningshotad" som N så fint framförde de igår. Får dock erkänna att det börjar bli trångt i sängen nu när vi är 2 människor, 2 björnar och 1 panda. Stora nallen har därför blivit nerbäddad jämte sängen men han har både lakan(mina byxor), kudde(min tröja) och täcke(min varma tröja!) men så fort N åker på bortamatch har han en given plats med oss andra. Idag har jag å Pandaboy ätit glass, liten miss av mig då jag tänkte fylla på glassförrådet men insåg att glassbilen inte skulle komma förrän lucia, attsingen. Brända tungan behöver mer glass!

Nu har ni fått ett långt utlägg om min Pandaboy så nu kan jag berätta att min loverboy snart borde komma hem med ett leende på läpparna. Matchen slutade nämligen 4-2 till Sundsvall, yeahj! Riktigt rolig match att se då båda lagen va bra å de va mycket fart! Tackar dessutom Sundsvall då jag hade spelat på en vinst på svenska spel (som jag alltid gör)! Pappa såg oss dessutom på tv, nästan tv-kändis nu.. Undra om man ska synas på läktaren i Kär&Galen också.. Kan snart skriva en bok om livet i rampljuset asså (ett rejält skämt för den som inte förstår att jag skojar om allt med tv...)

Söker fortfarande inspiration till krönikan som ska vara klar på måndag, om jag ber er supersnällt kan ni väl komma med lite tips? Pleeeease! Det står still i skallen nämligen...


Better than revenge



Som ni ser är jag inget proffs på att hålla ett öga öppet, ett stängt å sen se lite fyndig ut.. (ska man se sexig ut vid en sån här min egentligen kanske..? Aoush!) Men med träning kan även jag se normal ut vid en min kanske! ;)

Igår brände jag mig på tungan.. Skulle provsmaka teet. Glömde dock att de 5sekunder innan hade kokat. Satan va ont de gjorde! Kan meddela att de gör lika ont idag! Blir glass i stora lass som medecin om ingen har nåt bättre tips? Vill väldans gärna bli av med att!

Just nu sitter jag och försöker färdigställa reportagen, ett varsitt utkast är gjort och det börjar med andra ord ordna upp sig och bli redo för publicering och deadline som är imorgon! Spännande!

Väntar också på posten.. Alla julklappar jag skickat efter kommer en dag i taget typ. Känns lite som att jag har julafton varje dag och ändå ska alla klapparna ges bort. Men då jag tror de kommer uppskattas är det så otroligt kul att se resultaten! :)

Näep, glass i stora lass var det. Kommer rulla ner till ishallen ikväll.. Men det är bra, då kan jag hålla en plats åt Veronica bara av att va mig själv. Haha!

Sundsvall Hockey - Leksand
Ni kan se den på Viasat Hockey 19.00


Amazing





<3


Ett utbrott över de vanliga?

Haha klippet man har hört talas om så länge men jag har då aldrig sett det förrän idag när pappa sa va ja skulle söka på! stackars killar om de är såhär vi beter oss när vi inte har några kläder....


I'm dreaming of a white christmas





Vilken underbar syn att vakna till!
SNÖ!
:D


And in another life I would make you stay



Är lagom less på Facebook alltså.
Tycker ni ska lägga till mig på twitter (LizaBengtzzon) hittar ju inga kompisar att följa! (Jo, ewe å elin ser jag mycket av! De är kul! Mer sånt!)


Talk about our future like we had a clue




Hela livet blev en helg



Som ni säkert har märkt så är blogglusten som bortblåst. Jag har haft 4 ensamma dagar då Niklas har vatt på roadtrip i Oskarshamn och idag Tingsryd men imorgon är han äntligen tillbaka. Under dessa dagar har jag haft ångest över att jag sitter här, utan jobb och inte vad jag vill med mitt liv. Jag har tränat 3ggr vilket har fått mig att må så mycket bättre! Ätit morotssoppa, massa glass och frukost varje dag. Jag har sett 2 säsonger How I met your mother. Skrivit 1 reportage och påbörjat ett andra. Skickat efter massa julklappar och ska snart med Veronica till Birsta för att leta fler. Jag har julpyntat. Ska städa hela lägenheten. Tagit ett varmt bad, gjort ansiktsmask och filat fötterna. Diskat. Hängt upp boll med mat till fåglarna. Letat journalistutbildningar. Sökt massa jobb. Hamnat på rosa moln när jag tänkt på hemligheten.

Som ni märker har jag haft fullt upp trots allt.

Nu försöker jag fundera ut hur nästa krönika till ST ska påbörjas. Tips på vad den ska handla om mottages gärna.

På söndag är det dessutom julskyltning här och jag hoppas att N vill göra mig sällskap och vara sådär romantiskt fjantig och hålla i handen och vara kära hela söndagen. Köpa lite juliga saker också.

Jag hoppas allt är bra med er,
mig behöver ni inte oroa er för.
Jag har mina jobbiga stunder (som när jag bråkar med Fuji = storlipar i 2h och knäar sönder en dörr.. N skrattade iaf gott och pappa fick mig till att fortsätta kämpa och pang boom... Fuji - Lisa 0-1)

Om bara snön kunde komma så skulle jag bli superglad! :)


The Other half of Me

Niklas säger att vi har 35 månader idag!
Jag säger; taskigt att vara på bortaplan då!
Vår 3års dag kommer vi dessutom fira på ännu längre avstånd,
vi får ta igen de på nyår och alla andra dagar av året helt enkelt! :)
Här ser ni lite bilder från dessa 35 månader (de e lååååång tid!)
Love you bananns! <3













The Other half of Me


Läktaren



Jag orkar inte skriva allt om Fuji nu, inväntar svar från dem och hoppas på att få kontakta den ansvariga (som inte finns ett enda nummer eller mejladress till) samt väntar jag på svar från Ljungbys konsumentrådgivare. Aji, du får veta nästa gång vi talas vid iställlet!

Ikväll blir det match! Niklas är tyvärr skadad än så han sitter på läktaren med mig och hans pappa Brage! Inte dumt de heller! :) Hoppas dock han får vara tillbaka till nästa match, vet att han vill så galet gärna! 2 matcher vila kan väl räcka efter en hjärnskakning?

Just nu längtar jag efter alla mina underbara!! Om en månad får jag träffa er! <3


Hemresa över jul bokat!


Den 23e får jag träffa syster, ted & lillprinsen! <3

LYCKAN ÄR TOTAL!
Varför är en hemlis! ;)

Hemresa är bokat!
19 dec - 29 dec = LJUNGBY
23 dec = LOMMA
29 dec - 1 jan = PITEÅ

Har idag klarat av 4 julklappar,
jag älskar att fixa julklappar!
I veckan blir det att julpynta!

Jag är så sjukt GLAD!
Så oroa er inte om det blir glest med uppdatering!

xoxo


The botten is nådd



Har noll inspiration till något.
Har ångest för att jag inte orkar träna.
Får ont i magen för att jag skiter i att äta regelbundet.
Tackar gudarna för att Veronica finns och livar upp dagar, hade dött annars!
Tycker synd om N som har hjärnskakning men älskar att ha honom hemma.
Blir irriterad på människor jag inte känner.
Vill äta godis hela tiden.
Har börjat se how I met your mother.
Har ingen lust att blogga så vänta er inte för mycket..

Känner just nu att Timbuktus låt "The botten is nådd" kan mycket väl ha varit skriven till mig, förutom den lilla detaljen att den handlar om fylla/bakfylla, det är då nåt man inte känt av senaste månaderna.. Nu fick jag lite depression för de, hallå, en kul fest tack? Aja, refrängen är skriven till mig i detta gåhemmaträsk!

Haha, fått nog av tråkLisa?
Bjuder på första bilden på mig med körkort! Niklas kallar mig för seriefigur och jag får en underbar känsla när jag tänker på all panik innan och sen all lättnad och lycka efter! Stort tack till storasyster och Niklas som förstörde uppkörningsbilen en kvart innan uppkörningen, ni fick mig då verkligen till att skratta och glömma hur nervös ja var! ;)


Debut i EON Arena



Igår gjorde jag debutbesöket i EON Arena!
Timrå - Luleå

Vi hade sällskap av Veronica å Magnus och efter följde Persson å Veronica med hem på tacos. Toppenkväll om ni frågar mig! :)


Huvudtackling på min älskling





Hockeyallsvenskan har idag haft minst två huvudtacklingar.. Den ena ser ni på bilderna ovan, stackars kille! Sänder en tanke och hoppas att det går bättre än de ser ut...


Tvingade precis N till ett kort! Med det här märket är de inte konstigt att jag hela tiden hör "De gör ont".. Konstigt nog hör jag även "Jag vill tillbaka, jag vill spela"! Det är en tuff kille jag har! Ont i knät har han också och ett stort blåmärke även där men jag tror inte jag får klaga mer å hans vägnar. Men eftersom han inte gör de själv så gör ja de! Min man har ont och han vägrar säga det för att han är en äkta backklippa! (Han tänkte spela klart matchen men fick ett stort NEJ av lagläkaren, stort tack för det!!) Utnämner han härmed till en av världens tåligaste hockeykillar!

Den andra är min egen backklippa.. Det var sjukt läskigt att sitta på läktaren och se sin andra hälft få en äkta, taskig huvudtackling! PANIK var det inuti min skalle.. Niklas åkte dock ut till båset men kom inte tillbaka.. Istället ringde telefonen och en pojkvän som inte mådde bra var i andra änden! Att den andra killen inte ens fick en utvisning var sjukt och istället fick han en värre hämnd i form av en tackling som slutade med att han också fick gå ut :/..
Min grabb mår som sagt inte bra så nu blir de till å ta hand om honom ett par dagar! Är mest glad att de inte slutade som tragedin ovanför, ush ush ush! Nu ska jag ta hand om mitt hjärta! Älskar honom så och är så glad att vi är här och inte på sjukhuset!!

Nu ska jag ligga vaken större delen av natten och lyssna andetag! Är fortfarande skärrad trots att det gick så bra (tror Västeråsbackens skadeläge gör mig extra skärrad, tanken av att det kunde varit Niklas lika gärna skrämmer livet ur mig)

Aldrig utan dig.


Little House



Då var det dags att gå utanför dörren för första gången sen söndags förmiddag.. Helt sjukt att jag inte gått utanför dörren ens på denna tid! Men det har helt enkelt varit mycket bokläsning och mamma hade fyllt upp kylskåpet allt för bra innan hon stack! ;)


Leendet - Spårlöst försvunnet
Byxor - Gina Tricot, fick de av mamma i helgen (tack!)
Halsband - Födelsedags från Helene (familjen Centerwall, tack!)
Allt annat - H&M


Leendet - återfunnet!


Håll nu tummarna för Sundsvall ikväll, tack! ;)


Sundborn Punsch



Älskade, älskade glass. Oslagbar favorit!

Camilla Läckberg - Änglamakerskan är nu helt utläst! Känns nästan lite sorgligt, nu ska jag behöva invänta bok nr. 9 och vem vet när den kommer?
Blir alltid så inspirerad av dessa böcker, bli lixom sugen på att skriva en egen bok.. Författare Lisa Bengtsson.. Hmm? Skulle haft ett lite ovanligare namn i så fall, vem kommer ihåg ett "Svensson-namn"? Och jag vill ju inte byta namn, inte förrän jag gifter mig iaf!

Nu rullar Bridget Jones på tv, underhållning på hög nivå! :)


RIP



Må du vila i frid lille pojk..

Vad är det med hockeyvärlden i år? Den ena olyckan avlöser den andra.. Jag tycker att det räcker nu!:(
Nu har en kille i min lillebrors ålder dött för att han tänkte ett skott, fruktansvärt och jag sänder medlidande till sörjande familj och vänner.


Lisa-minen kommer bara fram i bra stunder



Känner mig lite som på bilden.. Lisa-minen tittar bara fram när allt är bra! Fråga alla mina partyvänner, dem vet! Haha!

Galen! Orädd! Nyfiken! Pirrig!

Ja, massa positiva känslor och jag har egentligen ingen aning om varför? Kanske för att boken var grym (har visserligen 10-20 sidor kvar) eller för att det känns som det kan börja lösa sig lite nu... Två positiva mejl från två olika avsändare har nog påverkat en hel del dessutom!


.

Bit ihop, bit ihop, bit ihop.

Jag är allt annat än konflikträdd men att starta diskussion med vissa människor är helt enkelt inte värt det... Okunskap leder till hårt arbete på lätta grejer.. Är man okunnig och arrogant så tar man sig i vissa fall långt men man blir aldrig omtyckt och slutar oftast upp ensam.
Personligen föredrar jag att vara påläst, ha utbildning och få lön. Jag kan skriva saker som väcker heta känslor men bara när jag vet att jag har rätt och kan bevisa det med fakta. Eftersom en diskussion med en okunnig aldrig tar slut tänker jag inte yttra mig utan istället försöka bita ihop. Även om jag bara vill skrika rätt ut vad jag tycker och tänker!

Camilla Läckberg - Änglamakerskan



Har legat i soffan i flera timmar nu, anledningen är boken ovan! Änglamakerskan som är den nyaste Camilla Läckberg boken.. Det finns inga andra böcker som får mig att fastna så som hennes! Det är helt sjukt va bra dem är! Ett par sidor kvar sen är det dags att återigen börja längta efter nästa bok...
När jag precis googlade Änglamakerskan fick jag även upp den sanna berättelsen om Änglamakerskan, tar för givet att hon fått inspiration därifrån. Scary men att jag ska läsa igenom den riktiga händelsen så fort boken är slut. Känner mig snart som Erica i boken, vill bara skriva, leta fakta och vara modig!

Som många vet avskydde jag filmerna just för att skådespelarna inte överensstämde med min bild av Erica och Patrik. Därför är det en otroligt rolig nyhet att det är nytt på gång. Jag har fått för mig att det ska bli en serie av hennes böcker (kan ha fel å att det ska bli nya filmer, med nya skådespelare) och jag vet att bland annat ska Claudia Gali medverka. Med andra ord kommer det nog göra betydligt större succé.

PS. Nytt skrivarjobb är på ingång...

To be continued....


Peppar, peppar ta i trä....

Attsingen, det som började så bra slutade så illa.. Fast 5-3 mot serieledarna och en ledning på 0-2 är inte dåligt. Speciellt inte när man hade betydligt fler utvisningsminuter. Det visar nog mycket på vilken jämn serie det är. Sundsvall åkes 6h buss och står sen upp så bra mot laget på plats nr. 1. Antingen gjorde Sundsvall en toppenmatch eller så gjorde Örebro en sämre eller så är serien helt enkelt riktigt jämn och tur/otur avgör kanske alltför ofta! Är det något jag lärt mig så är det visserligen att Hockeyvärlden är orättvis, men det vet nog de flesta.

Nu vill jag ha hem min man! Det kommer ta ett bra tag och sen ska han lämna mig ännu mer :( 2-3 dagar till den här veckan och nästa vecka ska han vara iväg hela 4-5 dagar.. Att vara hockeyfru i Sveriges mest långresande hockeylag (i alla serier) är inte toppen tyvärr! Sysselsättning innan dess är ett måste! Hoppas det blir massa poäng inhämtade, då blir de lite lindrigare! :) 

Har lust för att sätta mig och se på något riktigt tjejigt, men jag tror allt jag har sett varenda tjejfilm och tv-serie nu ;)


0-1 efter 8.31



Sorgligt att utsikten från vår gamla lägenhet numera kommer vara utsikten på en mordplats. Tycker det är lika fruktansvärt nu även om all media kring det har lagt sig.


Har lagt ytterligare några timmar på att gå igenom gamla bilder, det är riktigt skoj och man blir så nostalgisk! Haha. Alla gamla festkvällar, jag säger då de! Vilket liv man har haft!!! Asnice!!
Ett glas vitt vin har jag även tryckt, varför inte tänkte jag när jag såg alla bilder på vinkvällar! Haha.

Snart ska jag börja förbereda dip, morötter och gurka inför EMS men först ska jag följa klart första perioden i Örebro - Sundsvall. JAAAAAA! Skrek jag precis till dessutom när jag såg att Sundsvall som började med att ta på sig matchens första (och än sålänge enda) utvisning klarade av den och istället gjorde 0-1 efter 8,31 minuter i matchen! Extra glad blev jag när jag såg att Niklas va inne på målet! :D Yeahj! Det är dock 2,5 period kvar så jag ska def inte börja Hurra än! Men det är onekligen en bra början!
KOM IGEN SUNDSVALL, VINN!!


Mamma



I helgen fick jag äntligen träffa min mamma!

Tack för en toppenhelg! <3


Bildarkivet



Det finns gott om härliga bilder i arkivet, haha. Har gått igenom en liten, liten del av den externa hårdisken och det har tagit mig 2,5 timme. Med andra ord har jag många timmar kvar att fördriva!

Niklas är påväg till Örebro för match! Med tanke på att laget leder serien så blir det en tuff match, det positiva är att de inte har någon press. Ingen förväntar sig att laget på sista platsen ska vinna mot laget på första platsen. Men jag håller alla tummar och tår för att grabbarna ska göra det oväntade! HEJA SUNDSVALL!!!!!!

Jag ska stoppa i mig dagens första mål för nu börjar jag verkligen bli hungrig!! Sen är det fixa och börja fundera på julklappar, läsa ut Änglamakerskan, se Ensam Mamma Söker och följa hockeyn! Kring 4-5 inatt/imorgonbitti är Niklas tillbaka, långa resor sucks big time (och då är detta en "nämre"....)


Skryt om lillasyster



Godmorgon världen!

Ovan ser ni ett klipp från dagens Smålänning! Tänkte bara skryta lite om min underbara lillasyster som är grym på innebandy, som ni ser har hon gjort ass och fått beröm! Dessutom har hon namnsdag idag, så nu önskar vi henne ett stort GRATTIS på namnsdagen! :)


Krönika 2 i Sundsvalls Tidningen



För att få upp bilden i ett större format och ha lättare för att läsa, klicka på bilden nedanför!



Lämna gärna en kommentar om ni känner att ni har något att tycka till om eller om ni själva vill ge er version så får ni jättegärna göra det, här eller till min mejl; [email protected]


Fåglarna är också hungriga





Idag matar jag fåglarna på balkongen!
Dagens goda gärning kanske? ;)


Kvällens sysselsättning


Sång till Juholt

Tack för peppet! Nu har jag ruskat om mig och väntar på att ödet ska visa sig!! :)

Kom och tänka på den här sången som Tese visade mig å Veronica i fredags! Tänkte bjuda er på den! ;)


Jag tycker synd om mig själv, dags att sluta med det kanske

TACK för att ni tog er tiden och slänga in en kommentar, tack för att ni är så fantastiska! Det behövde jag!

Fick inte jobbet jag så gärna ville ha, jag har alltid sagt att ett jobb kan man alltid få men är man inställd på något man vill ha men inte har erfarenhet i är det betydligt värre.. Hur lyckas man då? Känner bara att det är svårt att resa sig från botten just nu. Hur ska de gå till? Hur gör ni som är eller har varit i samma sits? Vad mår man bra av?

Att dem sanerat en lägenhet här gör det inte heller bättre. 10 ggr värre än en slagborr, 4h igår och börjar 7.48 imorse, inte kul då vi somnat riktigt sent igår. Dessutom är mina hörlurar och massa andra saker spårlöst försvunna. Tror att högre makter jävlas med mig med all dess makt. Life is not fair..

Ber så hemskt mkt om ursäkt för detta deprimerande inlägg. Längtar tills Niklas kommer hem från träningen och får mig att må sådär bra som bara han kan. Började skratta lite nu då jag sa de, igår satte jag mig på hans ben, ni vet så som man gör i protest när man inte vill nån ska gå och när han skulle kittla loss mig smällde jag bakhuvudet rätt i kanten på dörren och fick ett rött märke som sved satan, haha. Dessutom skulle han sparka i luften när jag satte upp min fot och aj, förstår att han va bra på fotboll! I gengäld slängde jag ett äpple på benet som såg ut att ge en lårkaka. Haha. Skadeglädje är den enda sanna glädjen? I så fall har vi nog gott om glädje här, trots att det är lite knivig sits med en deprimerad flickvän och en pojkvän som spelar i ett lag som ligger sist i tabellen.

Nog om mitt gnällande, hur gör ni för att omvända detta tragiska deppande och "jag tycker synd om mig själv" känslorna?

Hiss eller diss?



Imorse var jag lite irriterad över att man behövde utbildning till varenda jobb numera.. Min jobbcoach sa då; Ja det förvånar mig inte om man snart ska ha utbildning som städerska! Haha.

Nu möttes jag av den här rubriken! I Gislaved ska man alltså inte få vara städerska utan moppkörkort.. Alla som blir städerskor där ska nu få börja med en utbildning och ett prov i moppningen.

Vart är världen på väg? Är det inte skrämmande? Vad hände med att brinna för det man älskar? Passion försvinner om du aldrig får prova något utan alltid måste plugga dig till det, i alla fall för mig.

Stor DISS till att överdriva.


Dåligt........

110 personer har kollat hockeybilderna, 2 (+2 på fb) har kommenterat. Alternativen just nu ligger på:

1. Aldrig mer ett inlägg för er (förutom ni som ger nåt tillbaka.)
2. Sätta lösenord på bloggen föralltid.

Sundsvall vs. Troja

Gårdagens match var väldigt spännande att se, speciellt då jag av hela mitt hjärta hejade på Niklas och hans nuvarande lag. I början kändes det ganska jämnt, i andra var det hönsgård (tur att Troja inte var glödhett för då hade matchen avgjorts) istället kom Sundsvall tillbaka och gjorde en grym tredje period.

Troja ska vara grymt glada att de har en toppenmålvakt! Helt sjukt att vissa puckar inte tog sig igenom denne man! Likaså två ribbskott från Sundsvall så Troja ska vara glada att de lyckades ta en poäng om ni frågar mig..

Självklart fanns det gott om bra spelare i båda lagen! Riktigt roligt att få se Troja här uppe dessutom. Jag hoppas dock att Sundsvall fortsätter sitt flow (hade de fått in puckarna i matcherna innan hade de redan legat högre upp) och klättrar i tabellen. Vet att många inte delar den åsikten, Sundsvall verkar vara ett hacklag men jag hoppas de går kanon så ni får äta upp era taskiga ord! Mohaha. :)

Såg inte en enda Trojan i Gärdehov däremot hade Sundsvall rätt gott om publik idag, säkert det dubbla mot va de brukar så jag tycker tom. det blev lite tryck idag! KUL! Fortsätt så :)
Så till alla trojaner, här kommer bilder så ni får se lite av matchen ändå;

Alla bilder tillhör mig och vill ni använda dem till något så måste ni be om lov innan. Antingen i kommentarsfältet eller till min mejl; [email protected]

























































Detta var för er skull! Fotograferandet, redigerandet och inlägget fullt av bilder!
Därför tycker jag ni i gengäld kan slänga in en kommentar om vad ni tycker :)


Välkomna åter!



Matchen ikväll var grymt spännande, jag ville inget hellre än att åka hem med en vinst! En 2p vinst fick jag också åka hem med efter straffar, yes! Så det är en glad Lisa här hemma nu! :)

Mer bilder från matchen kommer imorgon! Hoppas ni är intresserade av de!

Välkomna åter dessutom,
skulle jag få panik och låsa den igen kommer jag använda samma användarnamn och lösenord som nu så vet ni det, så kommer ni komma in då också.

Avslutningsvis kan jag säga som såhär,
jag skriver för min egen skull men jag har bloggen öppen för er skull och skulle därför uppskatta respons ibland.


Busiga Enberg



I dagens Smålänning kan man bla. läsa om min busiga pojkvän, haha! :)

Idag har jag öppnat ett paket som kom på posten! I paketet låg massa fina saker från Niklas mamma och pappa och ett brev från hans mormor och morfar. Blev så glad! :) TACK! Tänk att man fick en toppenfamilj på köpet <3


Nu ska jag snart bege mig till Gärdehov! Är grymmenervös! Hoppas av hela mitt hjärta att Sundsvall tar 3p i dagens match! Bilder kom dessutom imorgon, om det blir några vettiga vill säga!


111108

Tack för allt stöd fina ni! Det betyder verkligen hur mycket som helst och jag vill att ni ska veta det!

Har precis kollat gårdagens avsnitt av Ensam mamma söker. Jag totalvägrade att se det i början men efter lite övertalning av Maja och när det var på hemma hos Pillan så har jag fastnat för det. Vilken människa My är! Hon måste ju vara världens mysigaste tjej, så jäkla go! Dessutom insåg jag hur bra Niklas är! Haha! Killarna fick göra hushållssysslor och vissa såg ut som ståra frågetecken.. Kan då skryta med att min underbara kan tvätta, stryka, laga mat, städa, har lätt för människor och gör alltid ett bra intryck och har inga problem med att vara kärleksfull i vilka situationer det än handlar om. Känns tryggt att han är så bra uppfostrad! ;)

Ledsna vi



Under min promenad träffade jag idag på den här gubben. Mungiporna gick ner på oss båda.. Vi har nog haft en tung dag båda två helt enkelt..

Nu är det mycket bättre! Mattias och Istvan är här så jag har bakat cupcakes och nu ser vi Fotbollsgalan och snackar massa roligheter! Äntligen får man skratta! Har också fått en dos av min älskades trygghet vilket alltid får mig att inse att det är värt det även om jag inte alltid tycker det när han är iväg.. ;)

Ni är några få som fått lösenordet och det känns bra att bara skriva till er! :) Men på onsdag tror jag att jag "Öppnar" bloggen igen, men vi får se, ganska skönt att ha den låst faktiskt!


Cry me a river

Jag tycker jag har hållt humöret upp bra trots att jag bara gått hemma i flera månader nu. Jag vet inte om jag har försökt vara stark för att det har gått dåligt för Niklas lag och därmed kännt att jag behövt få honom på bra humör. Efter en ensam helg känner jag dock att jag inte mår bra. Det känns som att jag ska börja gråta hela tiden. Idag när jag bestämde mig för att ta en promenad (vilket alltid får mig på bättre humör) så hittade jag inga hörlurar. Dem låg ju här för bara någon dag sedan!! När jag väl hittade ett par så funkade inte just dem till telefonen och dem som hör till var som sagt spårlöst försvunna.. Vafan är oddsen för de då? Så någon promenad blev det inte, ett par minuters luft här i området fick duga för jag vägrar gå i skogen utan musik!
  Att inte ha någon att prata med är också hopplöst. Det känns som att många vänner glömmer bort en när man flyttar.. Eller så märker man kanske vilka som är ens riktiga vänner helt enkelt. Fast det blir ju lätt så när avståndet ökar.. Att skaffa ett djur är ju därför något jag funderar på men när alla säger att jag inte klarar av det så vågar jag inte. Att vara ensam hemma och gråta är väl helt enkelt bättre än att ge det en chans, verkar iaf vara så alla andra tycker.

Jag vet varken ut eller in just nu. Jag tror ju att ett jobb skulle vara räddningen annars är risken att jag inte klarar av det här något mer. Det känns som att jag sitter i ett fängelse eller kanske mer en isoleringscell.. Och jag vet att det är på grund av mitt eget val så jag kan inte skylla det på någon eller något.

A walk to remember



Är så sinnesjukt less alltså. Ska ut på en promenad nu och hoppas de hjälper humöret på vägen.. Att vara ensam hela jäkla tiden är kass. Jag behöver ett jobb innan jag dör av en depression typ..

Självklart skriver jag bloggen för min egen del. Men jag skriver också för alla er, så att ni ska veta vad som händer och sker här. Därför tycker jag att responsen är viktig och jag skrev nog lite fel för jag kommer inte lägga ner det som kommer hända är i så fall att jag sätter lösenord så att de som vill får följa den. Då vet jag iaf vilka som läser. Nu är det många läsare och kommentarerna är alltid från samma fina människor.

Som sagt, idag är jag inte på humör så risken finns att det blir lösenord på bloggen redan under dagen. Jag har visserligen sagt det förr men den här gången är det inte för att jag vill se kommentarer ösa in, kan man inte få respons när man har det tungt då vill jag nog skriva för bara mig själv och mina närmaste.


Beroendeframkallande



Så fort jag har ett Photoshop får jag en form av beroende.. Jag måste göra om min header och bloggdesign hela tiden! Det är inte det att jag är missnöjd men på något vis känns det inte perfekt och då måste jag göra om det.. Får lite ångest att jag bara ändrar hela tiden..

Vad tycker ni? Är det roligt med ny design hela tiden eller blir det bara jobbigt?

PS.
Tråkigt med så få kommentarer med tanke på att det är gott om läsare.
Respons eller nedläggning och därmed basta!


17 straffar och många tusen kalorier

YES!
Efter 17 straffar stod det klart att Sundsvall tar med sig 5 (av 6 möjliga) poäng hem från Skåne! Äntligen, äntligen!! Efter så fruktansvärt många orättvisa förluster känns det helt underbart att få hem en sambo som jag antar är gladare än på länge, jag menar massa poäng och komma hem till sin fina flickvän (som inte hoppade från balkongen trots att tristessen försökte vinna! 1-0 till Lisa!), vad mer kan en kille begära!? Den här flickvännen begär dock vinst på tisdag, spyr på känslan av att se ännu en förlust mot Troja. Gud förbjude att det händer igen!!!!!!!

Jag har under helgen haft skrittrist vilket oftast leder till att jag äter (frossar).....
Har krängt;
1 påse smörpopcorn
1 stor after eight (har nu gått på den andra som beräknas va slut innan N är hemma..)
1 Gott&Blandat
1 Julmust
1kg clementiner
1 annanas
ytterst lite mat

Ni ser ju bara hur livsfarligt det är att lämna mig ensam... Skulle inte vilja veta hur mycket jag måste träna för att förbränna bort all den skiten :/ Att ännu en roadtrip på 4-5 dagar är på ingång denna månad gör både mig och vågen orolig... Oooooopppppsss....

//Frossar'n

Less

Grymmeless på att vara ensam nu! Älskling kom hem!!

Har idag hunnit med ett pass på gymmet, springa tills man blir svimfärdig och behöver spy är roande! Haha! Nu ska jag försöka roa mig med tv-serier resten av dagen! Lite hockey vid 16 dessutom, då vill jag att Sundsvall ska vinna sin tredje 3poängare och sen åka fort som tusan hem!! :)


111105



Haha, är det såhär mina blivande barn kommer att vara? Hjälpa farfar på gården, prata äkta norrländska och vara elektriker (Niklas gick faktiskt EL för er som tror att jag glömt att han är hockeyspelare...)

Så familjen Bengtsson det är bara till att ställa en er på en flytt norrut! Pite nästa för hela slanten!? ;)


Twitter



Blev en twitteradress istället för en kattunge..


Lisa+kattunge=Ett bra team//NE

Är nu inne på tredje ensamma dagen och kan erkänna att det börjar bli förjäkla drygt. Det har faktiskt nåt den där gränsen när jag kollar in på blocket.se och börjar leta kattungar och hundvalpar.. De två värsta sakerna med det hela är att 1. Niklas har godkänt det! 2. Det finns värsta söta kattungen i Timrå (5km från mig!!) för ynka 100:-!

Vill ha nån å gosa med ju.. Allergin hit å dit, pettitesser..

What to do?!



När Niklas åkte skulle han slänga ut mig om jag köpte ett djur men idag när jag föreslog en liten söt misse så sa han istället; Ja, ni skulle nog göra ett bra team! Så det är ju inte konstigt att man blir lite förvirrad ;)


Filmtips sökes



Precis hemkommen från gymmet, kan inte påstå att jag slet ihjäl mig men kroppen fick röra sig lite iaf! :) Imorgon glömmer jag inte skorna och kan köra lite hårdare!

Nu ska jag fixa pasta pesto med kyckling och mozarella! Yummie, har dessutom köpt julmust och en ny After Eight.. Snacka om att jag skämmer bort mig själv när N är borta! ;)

Vill se så tjejiga filmer man bara kan se men jag har sett de flesta bra så jag behöver tips på någon riktigt bra tjejfilm!! Någon som känner sig manad att ge mig ett grymt filmtips, eller massa filmtips? Komedi, drama, romantik mottages hjärtligt! :)


Vinst mot Rögle

YES!
Äntligen, äntligen, äntligen! :D
Andra vinsten är tagen och jag är så glad för grabbarna!! Det var roligt att ha en glad pojkvän som ringde, jippi! :)

Senare på kvällen tipsade pappa oss om Magasinet: Hockeyallsvenskan där Jihde och någon mer diskuterade Sundsvallsmatchen och dessutom hade intervju härifrån, riktigt kul! Dessutom drog dem upp det här med bussresorna, efter en säsong har Sundsvall Hockey nästan åkt ett varv runt jorden! Det är långt! Dessutom sa dem att man förlorar mycket pengar på detta men framför allt att man blir så seg och förlorar många träningar mm. Intressant eftersom jag nyligen forskat lite i detta.

Annars har det varit en grymt bra dag! Mycket tack vare Veronica (och hennes syster Tese). Ikväll blev det tacos och idol bland annat! :)
Nu skypar jag med mamma och albin (och maja som lagt sig), känns nästan som att jag är hemma!

Film, en kopp te och lite after eight står härnäst på agendan!
Myspys.


<3



Bara för att jag hatar mobbning mer än nåt annat!


Moves like jagger



Vilken underbar cover!


Set fire to the rain


111104



Är bara superglad idag alltså! Förutom att nacke och huvud inte samarbetar men värmedyna och alvedon ska nog fixa det! :) Har hunnit med mycket idag, intervju och sen blev det fika hos Veronica! Nu har jag dammsugit, pratat me Ewe, Carina, Niklas, Mamma och Pappa och ikväll blir det idol med Veronica å Tese! :)

Det är dumt och klaga alltså! :) Hoppas ni har det lika bra!

Eftersom ni är så bra på att hålla tummarna tycker jag att vi hjälper Sundsvall till en vinst ikväll, tur är något de behöver för duktiga är dem redan! :) Heeeejjjjjja Norrland! ;)


The more I do, the less I know



Ni måste varit grymma på att hålla tummarna för det tog bara ett par timmar innan jag blev inring till ytterligare en intervju på jobbet. Ett steg närmare. Eftersom ni gjorde det så bra ber jag er än en gång att hålla tummarna för mig! :)

Har fifflat på en krönika men jag tycker det är så jobbigt att få den perfekt. Det är en ny stad och en stor tidning och det måste bli riktigt bra helt enkelt. En prestationsångest infinner sig som aldrig existerat tidigare inom mitt "journalistliv" men jag tror det är bra, det betyder att jag älskar det jag gör och absolut inte vill misslyckas!

Dagen har bara runnit iväg och jag har pratat med massa underbara i telefon och så kommer det fortsätta! Så många saknade som jag ska hinna med att prata med <3 Nu ska jag snart krypa i säng, inte alls lika välkommet. Avskyr att sova själv då jag är mörkrädd, ja även i min egna lägenhet är jag mörkrädd.. :P

Dagens musikdrog: Adele


Ain't like you to hold back or hide from the light




Take this final piece of advice and get yourself together

Hockeyn för väldigt mycket gott med sig, allt det sociala, man får se mycket man inte annars hade sett, lära sig sporten och massa mer. Som alla andra saker har det dock sina nackdelar och på ett sätt är hockeyn en fruktansvärd värld, jag beundrar grabbarna och dess starka psyke. Jag tycker det är riktigt jobbigt att ha två vänner där en har en pojkvän som knappt får spela och den andra en som fått lämna sitt lag. Lider precis lika mycket för mina fina vänner som för deras pojkar, det känns som mobbning på vuxen nivå om ni frågar mig men tyvärr är det så det är inom hockeybranchen. Skickar en massa kramar till alla er som behöver det! <3


Härnäst tänkte jag visa upp lite bilder från matchen Sundsvall - Bofors.
Fotografer: Lisa Bengtsson & Maja Bengtsson
Vill någon använda bilderna får ni höra av er till [email protected] !






Bofors första mål! :(


Sundsvalls enda mål (förutom det bortdömda målet)













Någon kommenterade "Tur förtjänar man" och det kallar jag inte annat än ren jäkla bullshit! Medgång ger tur, vinster ger tur och självförtroende! Ligger man 3a i tabellen får man domaren på sin sida (i många fall) och ligger man sist i tabellen får man domaren mot sig och ett för jäkla dåligt självförtroende samt otur.
Tom. Bofors tränaren tyckte att Sundsvall förtjänade poäng och vinner man skotten rejält och i princip spelar ut ett toppenlag så tycker jag med att man förtjänar poäng. Men hade man fått vad man förtjänat så hade Sundsvall legat betydligt högre upp!

Stort lycka till nere i Skåne till laget!


En bild säger mer än tusen ord


Boo hoo, oh, did you expect me to care?


Vackra lillasyster.

Torsdag och klockan närmar sig 17. Dagen har bara runnit iväg (tack gode gud!) och snart återstår endast 3 ensamma dagar och 4 nätter.. Har idag hunnit med en arbetsintervju och kan väl inte säga annat än att jag verkligen vill få det här jobbet! Så håll tummarna för mig tack :)

Nu sitter jag och kolla "Svärföräldrarna från Helvetet" på Kanal5 play, haha. Grymt bra tidsfördriv! Innan Niklas är tillbaka ska jag hinna skriva en krönika och skicka in för publicering (har ni tips vad jag ska skriva om är de hjärtligt välkommet!), städa lägenheten, köra 2 gympass, träffa Veronica, se massa tv och lite annat smått och gott. Om nån i Sundsvallstrakterna är sugen på en fika eller nåt är de bara å höra av sig här eller på mobilen! :)

Jag och Maja fotograferade igår matchen mellan Sundsvall och Bofors så redigerade bilder kommer ikväll! Nice va!? :)


We were always just that close

Helt otroligt.. Otur är den här säsongens ord och där kan ingen komma och säga nåt annat för då hugger jag till rejält, så det är på egen risk och nu vet ni det!

Pappa, Maja & Albin har gett sig ut på vägarna och Niklas lämnar mig imorgonbitti.. Inte det minsta kul faktiskt! Saknar min familj redan och att Niklas ska lämna mig i 4-5 dagar känns blaha. Vill inte, vill inte, vill inte vara ensam...

Allstar



Igår tog jag med mig min skara till Bänkåsviken där vi slog till med ett familjefoto! Vacker bakgrund passar perfekt till snyggt sällskap ;)



Efter lunch på IKEA, shopping i stan, för tidigt Fars Dag firande var det dags för hockey och mat. Vi intog AllStar och denna mysiga soffhörna för att följa Färjestad-Luleå! Tusen tack pappa för den utsökta maten! :)


I wish nothing but the best for you



Solen skiner och det är dags att ta tag i den nya dagen! :) Yeahj!
Maja och jag tänkte ha ny fotodag nu.. ;)

Ni som är bra på att studera, hur gör man en sen anmälan? Har hittat en fristående kurs jag vill läsa men jag hittar ingen knapp för sen anmälan?


RSS 2.0