Vad ska man göra?



Idag bär det av mot Sundsvall! Då är det dags att göra sig hemmastadd och finna lugnet. Ska börja på Sex and the city å lite annat tänkte jag! Vet inte när vi får Internet men det märker ni! Ni får väl skriva å önska va ja ska skriva om framöver, smink är en grej som kommer komma!

Tills dess tycker jag också ni kan komma me massa tips på vad man ska göra?
- Sommaralbum med alla foton!
- Baka?
Ja, vad ska man hitta på?



Ta hand om er så hörs vi!
Love Lisa

Lyckad utekväll

Ang fina kommentaren om smink och sminknng:
Det ska jag absolut kunna visa! När jag är tillbaka i Sundsvall och har fått Internet så kommer det mer smink!  Sounds good? :)



Igår var det alltså dags att uppleva en somrig utekväll i Piteå för första gången. För att vara säker på att lyckas tog jag ett massagebad, maggelé och huvudvärkstablett innan vi drog igång. Mycket trevlig förfest hos Jon och även bussturen var trevlig - där träffade vi tom. på en skåning, som gick på samma skola som tjejen jag satt med, haha, va e oddsen lixom?
Vi åt Thai mat och hamburgare från Sunes, vi dansade, vi drack öl och cider i Kittletältet (ja, dem namnger sina öltält här. Ganska smart faktiskt!), vi drack vatten, vi träffade goa Magda och Mattias och såg Tove Styrke och avslutade sen med att se Mustach i duggregn och med en mysig pojks armar omkring en. Ibland är livet bra härligt!

Tusen tack Piteå och alla norrlänningar för en toppenkväll!! :)

PDOL - Fredag



Idag är det fredag och dessutom PDOL. Jag ska få en ny chans till utgång och jag ska få prova på Piteå dansar och ler. Niceeeee.
Jag kommer inte få någon grym Charlies änglar frisyr då Linda jobbar och jag själv är inte kapabel till mycket mer än plattat hår, men det blir va man gör de till! Är i valet å kvalet om jag ska köra på klänningen, har då ingen väska eller kofta att ha till, så var gör man av pengar och mobil? Eller om jag ska ha svarta byxor och min gammelröda skjorta? Hmm.. Är de för tråkigt å för varmt? Jag hatar välja kläder när mitt utbud är så illa! :P

Nu ska jag och vovvarna se klart OC, sen kommer Niklas med cider, yummie! Han är duktig och kör copertest idag, själv har jag inte orkat träna på länge.. Dåligt av mig men who cares?

Lycka till - Älskar dig no mather what!! <3

Kanske får ni en uppdatering till innan vi drar vidare, annars önskar jag er en mycket trevlig fredagskväll!


What are words

Sitter i soffan och kollar OC. Niklas tränar men kommer snart. Lucas, Buffy och Ozzy ligger alla här inne hos mig och sover.

Dagens jobbigaste var när jag skulle hämta en glass, jag var så sugen att den skulle bli min frukost! MEN getingarna har byggt ett bo vid ingången till dörren där frysen står. 6-7 getingar flög upp å ner, fram å tillbaka och runt mitt huvud. Jag tog mig inte ens in till glassen... Ni vet ju hur rädd jag är för dem asen också! Utrota getingarna! Nån som är med mig? Dem gör ju ändå ingen nytta.....

Har ni lyssnat på Chris Medinas låt "What are words"? Pillan visade mig den sista dagen jag träffade henne (miss u goding!) och sen har jag läst folk som säger att den är så extra fin när man vet vad den handlar om, men det visste inte jag! Vet ni? Kollade videon för nån dag sen och nu förstår jag! & jag håller med - så sorglig men ack så mycket kärlek.. Trots att det är en bra dag bjuder jag på en sorglig video och sång. Förstår ni inte vad den handlar om ändå så får ni säga till.


PDOL - Here we come!



Svar:
Se där ja tilda! Då skulle de ju logiskt sett kunna vara de för mina symptom är ju så! Ajdå! Hoppas inte det är gluten!

Idag har vi varit inne och kollat in alla matstånd och öltält. Det är dags för PDOL - Piteå dansar och ler! Tanken var att vi skulle vara i Sundsvall nu men nya planerna är att vi ska vara där söndagkväll. Med andra ord får jag en ny chans til utgång i Piteå, under PDOL. NICE! Har inhandlat maggelé, vitaminer och migräntabletter. Nu ska INGET kunna stoppa mig! Fredag eller lördag ska vi ut, någon som vill tycka till om vilken dag vi ska välja? :)

Nu blir det film å nåt gott!

Hoppas ni har fått mkt sol och kärlek idag mina fina! <3


Irriterad

Har man inte en blogg för att säga vad man tycker och tänker? För att berätta om saker i sitt liv? Det är min blogg till för. Ibland blir folka arga, ibland blir folk glada. Ska jag hålla tyst om allt jag tycker bara för att ingen ska bli upprörd? NEJ!

Det är dock tur att man får veta vilka som verkligen älskar en och står upp för en i dessa stunder. Oftast är de ju ändå de irriterade människorna som är skyldiga, som känner sig träffade, annars hade de ju inte reagerat med ilska? Det betyder ju att jag har rätt i det jag säger. Varje sig det är snälla saker som gör nån glad eller sämre saker som gör nån arg...

Det är bra å veta vilka vänner som är riktiga vänner, vilka som är falska människor och hur mycket dem du älskar bryr sig om dig!

Humör: Regn

Efter fem timmar sitter jag fortfarande ensam. Jag har tröttnat på att se OC och fått huvudvärk av att ligga i soffan. Det har börjat regna ute, inte mig emot dock. Regnet gör mig lugn, kanske för att regn är Ljungby. Kanske för att jag känner att det passar bra med hur jag känner mig..

Ska göra ett försök att få upp humöret: Framkalla foton! Något jag hade gett allt för att få är ett mörkerrum. Det är så fränt att framkalla kort i detta rum, hade kunnat bli min egna lilla fristad. Istället har jag snapfish till hjälp. Längtar efter mina album, ett där jag kan se min älskade familj, ett jag fått av Ewe med alla våra galenskaper under åren. I love it. Därför ska jag öva upp mitt tålamod genom att göra ett "SOMMAR 2011" ! Wish me good luck! :)

PS. Ber om ursäkt för allt depp och all saknad.. Ni som känner mig vet hur jag blir när jag är ensam alltför länge. 2 timmar brukar vara lagom. Hur jag ska överleva i Sundsvall med en sambo som alltid är på resande fot? Det undrar jag också...


Dags att vänja sig vid ensamhet



Niklas har varit och tränat sen jag steg upp vid halv tio, han kom hem nu och då ska han iväg och spela tennis. Japp, 4-5 timmar träning för honom. 4-5 timmar serier för mig. Antar att det bara är till å vänja sig vid ensamheten. Känns äckligt tråkigt att inte ha nån "vän" i Piteå när dagarna ser ut såhär.. Menmen, vad är väl en bal på slottet...

Har två avsnitt kvar på tredje säsongen av OC sen är de dags att ge sig in på sista säsongen.. Tack Lollo för att du fick mig börja med serien jag alltid vägrat se! ;)

Någon som har tips på bra tv-serier?
Har sett/ser/ska se:
- One Tree Hill <3
- Private Practise
- Greys Anatomy
- 90210
- Gossip Girl
- OC
- Off the map
- Pretty little liars
- Lipstick jungle
- Prison Break
- Desperate housewifes
- Glee

Kanske glömt någon, är ju trots allt ett par serier jag följer... Haha!

Ensam är stark. Ensam är stark. Ensam är stark.
Tre gånger i en spegel så tror man till och med att det är sant.

Vitaminer och kortspel

Tack anonym för tipset. Om man är gluten borde man inte alltid få ont när man äter gluten då? Jag kan ju få ont av allt vissa dagar och av inget andra dagar? Idag köpte jag någon Chi chan eller va dem heter och en burk full av vitaminer. Det blir de första att prova, fungerar inte de får jag åka HEM och åka till homepaten Niklas gick hos. Eftersom hon fick honom frisk så litar jag på henne och vill inte gå till någon annan. Tusen Tack för tipset! :)



Idag har vi haft mulet och jag har nötat ett par avsnitt OC. Vi har också hunnit med en sväng på stan där vitaminer och trosor inhandlades. Jag, Niklas och Linda bestämde oss sen för att äta kinamat och sååå gott de va! Mätta å belåtna åkte vi sen på fotboll, Piteå-Skellefteå och Fredde släppte bara in ett litet mål och det slutade 1-5. Yeahj! Nu blir de Johan Falk och förhoppningsvis GinRommie(?), roligaste kortspelet!! :)

På onsdag eller torsdag åker vi till Sundsvall. Har fortfarande inget internet och inga tv-kanaler. Längtar ihjäl mig till att spendera 3-4 dagar ensam då Niklas kommer ha fullt upp/va iväg(?) med hockeyn. Det är nu man ska vänja sig vid att ensam är stark igen.. Med andra ord; i slutet av veckan ska ni ringa, smsa eller muntra upp mig på nåt vis! ;)

Tänker på er där hemma hela tiden, känns som att jag är i en helt annan värld. Saknar att se er! Prata med er! Umgås med er! Snacka skvaller med er! ALLT! Sanslöst hur mycket ni betyder, känner mig tom hela tiden. Även om jag är glad så är de ändå nåt som saknas.. NI!


Problem vid mobilläsning?

hej om Misslyckad utekväll:
Vill bara informera dig om att din blogg är riktigt jobbig att läsa på mobil när du centrerar texten. Den rättar sig inte efter skärmen då utan man måste dra fram och tillbaka. Oftast orkar jag inte läsa inlägget då. Men det funkar perferkt när du skriver som vanligt. Ville bara säga det om du inte visste. Många läser ju från sin mobil.
Kram o hej

Svar:
Tänkte kolla om det är fler som stöter på samma problem som "hej" när ni läser min blogg på mobilen? Eftersom att min mobil klarar det galant så har det inte ens slagit mig att det kanske inte funkar för er? Så tack för infon! Är det fler som stött på detta? Annars va har du för mobil?

Tips mot mage, munsår, trötthet och allergi.

Tusen tack för era tips till magen! Ska faktiskt prova som du sa och köra lite LCHF, inte helt men iaf dra ner på kolhydraterna lite. Tror du har rätt i att de spelar stor roll. Fick dessutom med en hälsokost tidning när jag köpte maggelé och där fann jag många supertips som jag tänkte dela med mig av! Jag ska prova följande alternativ från Hälsokost;

Mot magen: ProbiMage & silicea
Mot munsår: Immolina
Mot trötthet: Lacto Vital & Elixir
Mot pollenallergi: Bio-Pychogenol

Jag vet inte om dessa produkter fungerar (förutom silicea som är min räddning!) men jag ska börja med dem så snart jag kommer till hälsokost. Kosta va de kosta vill, jag ska börja må bra!! Återkommer när jag vet om det gett bra resultat eller inte. Har ni provat nån av dem och vet om det funkar eller inte så kan ni säga till så slipper jag ödsla kraft och pengar på de :)

Välmående nästa!

Misslyckad utekväll



Igår var vi som sagt taggade till max för en utekväll i Piteå! Av någon idiotisk anledning kan jag ju aldrig må bra....

Dagen började på en ö med cider, öl och kortspel. Vi tog båten hem och gjorde oss iordning innan vi begav oss till Niklas moster och familj, där bjöd dem på goa hamburgare och Linda fixade min frilla. Inspiration: Charlies änglar. Jag var så nöjd! Jag älskar att gå ut när man känner att sminket blev bra, håret är assnyggt (som alltid när linda fixar de!) och magen sabbar inte kvällens outfit. Vi började förfesta och jag kände att nacken spökade men det var inte mer med det.. Det blev snabbt värre och en alvedon svaldes och massage fick jag av min fina. Nån timme senare fick jag sluta dricka alkohol, ta en värktablett till och lägga mig i sängen och blunda, andas och hålla in gråt och illamående. Det kändes som en mild form av migrän. Det var omöjligt att ens överväga utgång, för tro mig det gjorde jag men det var omöjligt.. Det började sen ösregna, åska och blixtra. Grabbarna gjorde hamburgare och vi hamnade inne och snackade allt från serier till Amy Winehouse död. Varför är det alltid nåt? Jag var så glad att magen äntligen gått över efter 3 dagar konstant kramp och smärta och då kommer huvudvärk? 90% av veckorna kan ja knappt stå eller sitta. Hur kul liv är det då? Bestämde mig denna kväll för att nu räcker det, nu skiter jag i min fobi och beger mig till doktorn för alla blodprov dem vill, gastropi (kamera i magen, stavas de så?) och allt som kan tänkas för jag är less på att må kass! Botmedel sökes!

Tur dock att jag har världens underbaraste pojkvän som tog hand om mig och stannade hemma med mig. En riktigt ödmjuk gentleman! ;)
Fina vänner har han också!
Fin familj med!
:)


Party tonight

Ikväll blir det party! Ska bli grymt kul att prova på en riktig utekväll i Piteå! :) Dock är det helt igenmulet på himlen vilket känns sådär då vi ska ut med båten, tanken va ju att gå iland på en ö å dricka lite öl å cider. Så håll alla tummar för att det snart spricker upp, som det står att det ska göra! :) Poolpartyt ikväll är nog också i behov av sol!


Inhandlade detta halsband och lite annat smått å gott igår!


Save the world, någon!?


En människa klär ut sig till polis och skjuter små oskyldiga barn och det exploderar i Oslo, vars är världen påväg? Så fruktansvärt obehagligt och allt blir verkligare när folk man känner är på plats, det kunde ju lika gärna varit dem... Ljungbys R.Hiljanen har fotat till aftonbladets hemsida och en gammal p-vän syns på bild och bor i lägenhet nära smällen. Allt känns plötsligt så nära? Det händer i Norge, vårt grannland och ljungbybor är först på plats.. I have a bad feeling about all of this..

När jag sen pratar med mamma berättar hon att det har kört runt poliser i bil och helikopter hela dagen och dem har nyss fått veta att en 41-årig man saknas i mellbystrand. Vad har hänt? Varför? Lever han? Mördad? Ingen vet och jag kan säga att jag är glad att mamma inte är ensam i stugan.

Tidigare i månaden har dessutom en ung pojke mördats av sin pappa i Umeå och nu har en bror mördat sin egen bror i Luleå. Hur kan man vilja en familjemedlem så ont? Det är väl dem som står oss närmast? Det är vårt kött och blod! Jag kan inte ens i min vildaste fantasi föreställa mig varför man känner så för någon man älskar så högt?

Vart är världen på väg? Det är så otroligt skrämmande allt som händer dag efter dag. Jag börja undra om jordens undergång verkligen är något att oroa sig över? I den här takten kommer människor ha haft ihjäl varandra på bara ett år. Det sjukaste är att det går inte att göra något åt det, eller? Det kommer alltid finnas människor som har något fel i tankesättet och med alla sjuka filmer, tv-spel osv. som finns så kommer fantasin fortsätta flöda för dem som helt plötsligt tycker det är spännande att döda någon. Det är inte bra någonstans. Någon måste hitta ett sätt att få stop på allt det här, någon måste rädda oss. Den personen borde dessutom få vartenda pris som går att få. Allt från nobelpriset till årets nykomling! Save the world!

Surströmming

Igår var det lite släktträff och surströmmingskalas här i Långnäs. Det bjöds på en fruktansvärt förfärlig stank (ja, jag höll på att spy bara av lukten te dem jästa fiskarna...), tipsrunda, krocket, tårta, kladdkaka, kassler och potatis för de som inte gillade surströmming, krocket och galet trevligt folk! :)

Har kommit fram till att surströmming är för norrlänningar, INTE för smålänningar.. Pappa håller då med mig! ;)

Tack för en trevlig kväll alla inblandade :)
Bilder kommer kanske vid ett senare tillfälle, har ingen ork till det just nu..


Bjuder på en bild från dagen innan, haha. Jag och bollsporter alltså... :P


Magproblem

Jag ogillar HMs nya hemsida.. Man ser ju inte plaggen så de blir bara att man går ur, man orkar ju inte köra på en heldag för att beställa lite kläder. Återgå till den gamla, hellre enkelt än snyggt å avancerat! Right?

Googlar magproblem för fullt! Är inne på tredje dagen med dessa besvär.. Det är INTE kul kan ja ta å tala om.. Ligga ner eller stå, sitta, gå = spy. När det sen inte försvinner under natten utan stannar kvar fler dagar så är det ganska kört. Det är ju inte en dag i veckan som förstörs utan typ sex dagar.. Känns som det kan vara IBS men det går inte bota enligt läkare. Har provat allt som att äta nyttigt, inte äta, äta onyttigt, träna (hjälper!),  sova. Vad är felet? Någon mer som lider av nåt liknande?

Ska ner och köpa maggelé sen! Den brukar då hjälpa!!

Sol & Bad

Ett par timmar fick vi då se solen! Sola, bada, spela spel and so on! Här kommer lite bilder från dagen =)


Niklas nöjd i poolen!


Lukas är oxå sugen på å hoppa i vattnet! ;)


Brudarna och hundarna njuter! :)


Pilkastning där Niklas segrade med 2-0 i matcher! Attsingen!


Sen blev de "Ål" "Sjöjungfru" "Mussla" och "Bläckfisk". Kan meddela att jag förlorade samtliga och fick imitera samtliga sjövarelser.. :P


Kul att mitt ben ska förstöra hela bilden, haha! Alla ni som någongång sagt att jag var fotogenisk(?) får nog äta upp det just i denna stund, haha! :)


Jobb sökes

Jag börjar bli riktigt sugen på jobb nu efter en lång semester! Tyvärr är de i princip bara lärare som efterfrågas.. Inget fel i de visserligen men det är inget för mig. Jag vill jobba med kundservice, i en reception eller som säljare i en butik. Det jag helst skulle vilja är att jobba på H&M i Birsta City! Men hur ska jag få det jobbet? Det spelar ingen roll om det blir heltid, deltid eller timmar men jag vill så gärna! Hur ska man gå tillväga? Har skickat in CV på hemsidan och planerar att gå in med CV eller iaf kolla om det ens är möjligt när vi är tillbaka, men det känns ju så dumt.. Eller?

Tips sökes!
Någon som vet nåt ledigt jobb i sundsvall eller utanför?

JAG VILL JOBBA


Underbara dagar

Tänkte bjuda på lite fler bilder innan jag måste ut och sola i det fina vädret. Skulle vara 10 dagar med regn, tjohejsan ja! Var har ni dem dagarna? Blåhimmel och sol är det man ser! Gott de, bada i poolen som ligger på ca. 28-30grader (och jag tyckte de va kallt, badkruka, yes!) och bara njuuuuta! De kallar ja LYX! :)

Bjuder på lite bilder från de senaste dagarna, tagna med familjen Enbergs kamera, snodda av mig! ;)


Vi har de precis lika gott som vi ser ut å ha de! :)


Gosa med sötaste Majken! (Saknar min lille Milo extra mkt då!!) :)


En dag städade vi, tränade och fixade mat till de att Carina kom hem. De förtjänade hon! :) Niklas var även hos frisören och är nu en 12a på en skala 1-10! Upptagen är han också! (Inga flickor ska hoppa upp i knät på honom och inte försöka sno han på annat sätt heller! Jag får ju ändå reda på att så ni gör bara bort er själva isf, Bara så ni vet!:P)


God mat, trevligt sällskap och vin sådär en tisdagskväll är inget å klaga på! :)


Först blev det pilkastning där Linda segrade, sedan kubbturnering där Linda återigen segrade!


Niklas kämpade bra men de nådde inte till mer än en tredjeplats..


Jag och mitt ben kämpade också bra men i det hela tog vi bara en andraplats!


Sedan blev det två lag!


Segrande laget, med 2-0 i matcher blev dock jag och Niklas!

Det går med andra ord ingen nöd på mig här uppe. Men jag saknar er i massor! Längtar sååå! :)

Nu ska vi ut i solen och hoppas på att få lite färg! :)
Hoppas solen skiner hos er också! :)


Bildchock


En dag såg vi Agility, Linda och Buffy var duktiga och är dessutom Sm-medaljörer. Bra team där! :)


Senare under dagen fick Brage hitta en alternativ väg att ta sig in då Fredde for med nyckeln till Skellefteå. Haha!


Här har ni Ozzy. Troligtvis familjen Enbergs nya medlem! :)


Niklas och Carina tycker det börjar bli mörkt på kvällen/natten. Det här är kring 01-tiden och mörkare än såhär blir det inte.


En dag var vi på Pite havsbad och hade turen att få blåst, regn och iskallt. Linda lyckades också med att låta mobilen ta ett dopp.. Galet att en telefon kan bada i ett antal minuter och ändå fungera relativt bra! Haha


Vi försökte såklart få med detta tillfälle på bild. Linda uppskattade de sådär... :)

Här får ni iaf lite bilder från Norrland,
kommer lite fler i nästa inlägg.
Vet inte riktigt va ja ska skriva, händer inte så värst mycket?

Vad gör ni? Hur mår ni? Ge mig skvaller från staden med stort L? ;)


Underbara hebret

Tack fina ni för era kommentarer! Har man en jobbig dag är de skönt att höra att det är okej att ha de, faktiskt! Ni är bäst!

Vi har nu förflyttat oss från huset ut till hebret! Från en 1,20 säng till två 1,20 säng uppe på loftet. Tänkte visa er nya sovplatsen som finns ett par steg från huset! Love it, de har ni gjort grymt bra Carina & Brage! Mysigaste "stugan". :)









AMAZING!
Visst är de en übergullig liten stuga :)


Bad day

Vaknade med huvudvärk imorse, minns inte sist det hände. Skulle sminka mig och tappade sminkborsten under pianot och fick inte fram den. Missade Linda och Buffy tävla. Åkte på fotboll för å få fika, dem hade ingen fika. Bröt mitt godisförbud (som startade igår) genom att köpa 1kg godis.

Sämsta dagen på länge på sätt och vis.

Har nu sett klart säsong 7 av Greys. Längtar efter nya avsnitt.

Har precis satt på Sad Music listan i Spotify.

Inspiration sökes.
Pep(p?)talk sökes.

Panik. What's right and what's wrong?

Avslutar med en fin rad från Ulriks låt:
Have you ever tried to smile and hide your pain,
Even though you're not okey.
I have, I have.
Have you ever been caught in the poring rain,
Wondering if anything can ever be the same, again.

You try to bee proud of who you are,
But still you got to let those teardrops fall, away.




Boys don't cry



Denna grabb såg vi på Rix Fm i Sundsvall. Så galet bra!


När pappa var på besök

Ligger ju lite efter i uppdateringen så tänkte börja med att visa lite från när Pappa var på besök. Han var så snäll å hjälpte oss få upp alla grejer!


Väl framme var vi trötta och Niklas gav pappa de han behövde för å sova... eller?


Kaos hade vi!


Pappa ville till Bergsåker och se på trav! Och vi hängde gärna på! :)


Pappa och Niklas kollar in hästarna!

Vi blir dock inte miljonärer på kuppen men de va riktigt skoj! :)

Tack för all hjälp och supertrevligt besök Papi :)
Längtar tills du kommer igen!!! :)


Älskade Saknade Familj

Finaste, fina familj! Jag vet inte om ni förstår hur mycket jag älskar er? Jag tänker på er konstant och vill bara va hos er hela tiden! Jag vill inte bli gammal, jag vill flytta hem till huset och att allt ska vara som när man var liten. Få krama er alla och kunna se er flera gånger om dagen!


Pappa:
Han är min bästa pappa! Det finns ingen som slår honom! Till en början fattade jag inte hur jag skulle kunna vara 80 mil ifrån honom.. Han är ju den jag ringer när det är något, hur ska han kunna ta sig 80 mil på 5minuter? Vem ska jag ha som favorit att gå med på hockeymatcherna nu? Vem ska göra mig galen av att alltid kolla sport på tv nu? Pappa är en sån person jag inte skulle kunna leva utan, försvinner du försvinner jag! Så se till att hålla dig vaken när du kör bil, börjar äta nyttigt och röra på dig så höften blir bra! Jag älskar dig Pappa!

Lillebror:
Liten är han definitivt inte, han har växt förbi mig med hästlängder och är numera den längsta jag känner (efter jacke kanske?) typ. Men go som en nallebjörn är han också. Mysigare kille får man leta länge efter. Han har ett hjärta av guld och jag är så stolt att få vara hans syster. Önskar bara att jag kunde ha honom närmare och se alla flickvänner han kommer ta hem, höra om alla bus han kommer ha för sig och se alla matcher som han kommer göra succé i. Finaste lillebror, du är så bra! Glöm aldrig det, jag älskar dig från månen och tillbaka!



Mamma:
Min solstråle som kanske inte så oväntat nog älskar solen. Kanske för att dem sprider lika mycket glädje? Mamma ställer alltid upp när det är något och trots att vi har haft det tufft i tonåren har det blivit så bra nu och det var svårt att lämna min mamma. Nu kan jag inte åka dit och känna lugnet, äta gott och bara ha det mys. Men när du kommer Sundsvall ska jag visa dig en stad du aldrig sett för oss sen ska vi ha det sådär mys i min lägenhet. Min fina mamma, sol och smsdyrkare! ;) Älskar dig!



Lillasyster:
Den här vackra, ambitiösa lilla dam kan få vem som helst på fall! Inte ens Justin Bieber (eller va han nu heter?) hade kunnat stå emot hennes charm! Det kan inte jag heller! Hon är så godhjärtad och ställer alltid upp för andra utan att begära något tillbaka. Hon är grym i skolan, grym på jobbet och grym på sport. Snygg och populär är hon också. Hon är en sån tjej som har allt och jag vet att hon kommer nå dit hon vill en vacker dag. För dig är ingenting omöjligt! Den här damen var den enda som fick mig att inte hålla tillbaka tårarna när jag åkte, det var kämpigt att ta farväl av alla men så fort jag satt mig i bilen brast de. Jag vet att du behöver mig och du anar inte vad jag saknar dig. Men vi kan ringa och smsa hela tiden och du ska snart komma upp och då ska jag ta hand om dig efter alla dina jobbveckor! Älskar dig lillsis!



Storasyster & Milo (& Ted):
Vilket team! Det roligaste jag vet är att få mms men söta hälsningar från lille prinsen! Är redan van att sakna er men dessa 80 extra mil känns så mycket tyngre, hade velat bo i samma stad hela tiden och gosa varje dag. Promenixa och fika och dansa till alla barnprogram. Heaven! Ni är så underbara och jag längtar i massor tills vi ses, kom och hälsa på mig!! Älskar er godbitar!



Mormor & Morfar:
Flyttat från huset ni bott i i 45år till en lägenhet och jag kan inte vara där och hjälpa er och inte se det. Känns tungt att jag missade sista julen i huset men vi tar igen det med en kanonjul i lägenheten hoppas jag. Finns inget som får mig att må så bra som jag gör efter en lugn dag hos er. Alltid god mat och underbar fika. Ni är mina hjältar och jag har så mycket minnen med er. Vi smsar och pratar så ofta men att inte kunna hälsa på er varje vecka är tufft. Jag älskar er så obeskrivligt mycket.



Ett inlägg till älskade er. Jag vill att ni ska veta hur bra ni är. Varje dag har jag övervägt att åka raka vägen hem till er och bra stanna där i tryggheten men när jag tänker om så är det ändå mitt val att flytta till Sundsvall. Jag behöver göra detta för att stärka mig själv och jag tror att Niklas behöver det också, jag tror också att vi behöver varandra för att växa ihop och inte genom distans.
Ni borde skaffa blogg allihopa så jag kan hålla koll på er precis som ni kan hålla koll på mig!

All kärlek till er,
glöm mig aldrig.


Regnkaos i Sundsvall



Ewe har lämnat oss efter en helt underbar vecka i Sundsvall. Vi hade grymt bra väder och riktigt roliga utekvällar. Vi har kollat läget lite överallt och jag har lärt mig hitta hem till lägenheten, det är inte lätt att veta vilket håll man ska köra.. ;)
När vi körde till tågstationen såg det ut som på bilden som dessutom är tagen med min (dumma) iPhone. Niklas körde rätt igenom samtidigt som jag skrek "Stackars min lilla söta biiiil" men den är inte bara söt utan dessutom GRYM och klarade såklart att ta sig igenom hela vattenhavet! Ewe hann i tid till tåget (som sen blev försent 9,5h - Bra SJ, like always) och på hemvägen skådade vi rent kaos. Vägarna höll dessutom på att rasa ihop. Här är dem inte lika vana vid regn som vi i Ljungby är, där snackar vi kunskap om regn! ;)

Idag har lillbilen klarat av att åka mellan Sundsvall och Piteå. Bäst är han! Så nu är vi och hälsar på i norrlandslugnet ett tag. Mysigt!

Vill ni se mer regnkaos kan ni titta på aftonbladet eller Sundsvallstidningen.
I den sistnämnde kommer ni säkert kunna läsa om Niklas och hockeyn framöver, vem vet kanske tar jag mig även mod till att fråga om krönikaskrivande där?!


Carinas kycklingrullar

Anna:
Tror att du pratat om goda Kycklingrullar? Isåfall vill jag gärna ha receptet!

Svar:
Det har du rätt i! Svärmors goda kycklingrullar har jag pratat om innan! Jag har inte receptet här men du kan få ingredienserna och hur man ska göra, sen får du gå på känsla med hur mycket det ska vara och blir det inte bra så kan jag återkomma med exakta mått när jag har internet i lägenheten!

Recept
Carinas kycklingrullar

Kycklingfileér
Creme Freish
Sambal
Lök
Salt
Peppar
Mjuka tortillabröd
Ost

Hur gör man?
Hacka kycklingfileérna och stek tillsammans med hackad lök. Krydda. Blanda sedan i creme freish och sambal.
Rulla in geggan i tortillabröden och strö sedan ost över.

Smaklig måltid!


Jag äter utan ris, men min idrottsman äter med. Smaksak helt enkelt.

Gatufesten Lördag


En sista dag taggade vi om och började dricka IGEN!


Niklas hade jobbat klart och gjorde sig redo för en kväll med galna tjejer!


Ewe skrev ett kontrakt och vi fick skriva på! ;)


Turkisk pepparshots, vin, cider, öl, drink..?


Hur ska detta gå?


och livsfarliga kortlekar på köpet!!


Vi tog oss än en gång till bussen!


Alla tre!


Att åka buss efter en sånhär förfest på tre är inget jag rekommenderar! Efter lite vatten å mat blev de te å ringa en taxi å kasta in handduken! Tur världens finaste människor tog hand om mig! ;)

Lite senare var ja redo för popcorn och film så ni behöver inte vara oroliga! ;)

TACK
min finaste Ewe för dessa dagar! Flytta hit! ;)
min älskling för att du va me en dag å annars hjälpte oss att peppa till ;)

Gatufesten Fredag

Eftersom att ni önskar fler bilder från vår galna helg så ska ni också få det!
Vi börjar med FREDAGEN!!


Vi började hemma och stressade tillslut ner till bussen, som aldrig kom...


Så då fick vi springa 3km å efter 5 samtal med samma kundtjänstkille kom vi tillslut iväg mot stan!


Väl framme var vi nöjda!!


Håkan Hellström sjöng lite för oss, men studsade mest!! :)


Vi träffade ett roligt kiillgäng, som dagen innan försökte få me oss på efterfest, men misslyckades då vi väntade på VÅR pojkvän ;)


Ewe poosar me en av kvällens onyktraste killar!? ;)


Älgkebab är de bästa! Kom ihåg de guys!! :)


Söt tjej som pratade för mkt i telefon ;)


Träffade godingen på bild som bara skrattade å skrattade! Åker man till Sundsvall för att träffa norrlänningar å hamnar på en bänk med två smålänningar har man lite otur!? Fast kul hade han å vi! 1h senare va kebaben "uppäten" !! Haha!

Klockan 3-halv 4 lämnade vi Sundsvall city för att somna in gott!

KUL KVÄLL såklart!!

Då kör vi, IGEN!

Ni är så´duktiga på att kommentera! Keep up the good work!

Det gick sådär för mig och pappa på V75 idag!

Nu är det FEST igen!

3:e kvällen, 3 personer; Jag, Ewe å Niklas!





Vill ni ha fler fredagsbilder?
Kommentera isf!! :)

Laddar om

Tungt att ladda om idag men nu är vi redo för ännu en galen kväll! :D




Utekväll 1


Jag taggar för fest, Niklas taggar för jobb!



Haha!


Vi!


Försökte dricka upp en cider, en snäll polis och senare en bitch polis gjorde de en aning svårt för oss!


Shottade!


Vi tog Sundsvall med storm, Nanne Grönwall - Jag är så avundsjuk!


Drake!


Drake och Evelina får avsluta första utekvällen!

Grym kväll!
Orkar inte skriva så ni får dra er egen slutsats av bilderna! :P

Nu taggar vi för kväll 2!

Vimmelbild

De går bra nu!!

Första bilden i bildspelet, jaaaarå! Klicka HÄR för att komma dit!


Let's rock Sundsvall

Anonym, så söt du är! Jag vill gärna att du också kommenterar trots att du är en okänd person. Jätteroligt! :) Kram på dig!

Ola, jag tror inte att jävlas är min grej riktigt! Haha! Du är så välkommen såååå! Ta med Hanna så har jag också någon att umgås med ;)


Såhär ser vi ut ikväll!!! :)


Jag visar upp outfiten och Niklas.....?


Finner inte ens ord.... :D


Vi är lika galna som vanligt, ja!
Ikväll ska vi teste älgkebab, Spännande!!

LET'S ROCK THIS TOWN!

Alltid detta med kommentarer

När det kommer till kommentarerna så går:
1:a platsen till; PAPPA
2:a platsen till; Maja, Marre, Carina, Hanna!

BRA av er!
Till er andra tänkte jag säga som såhär, börja kommentera om ni vill fortsätta läsa annars kommer jag lösenordsskydda bloggen. Tyvärr, vill gärna veta vilka som läser och då antalet är ganska stort får det bli antingen eller. It's up to you.

Tänkte även bjuda på en grym video dagen till ära!



Nu fortsätter vi tagga!!
Gatufesten här kommmmmer VI!

Kastar in handduken och säger Godnatt



Har tvättat av sminket och sitter här i ljuset när klockan närmar sig två. Kollar man ut kunde klockan likagärna varit mitt på dagen. Fantasifulla Lisa som jag är kan jag nog inte somna förrän Niklas är hemma, när Maja jobbar på donken brukar jag med vakna och kolla så hon kommit hem. Jag är så galet rädd om dem som ligger mig närmast hjärtat!

Ewe har somnat, jag har letat jobb i Sundsvall och Timrå - utan roligt resultat (arbetsförmedlingen kom igen!), börjat bli sugen på choklad och väntar som sagt på mannen! Ska nog krypa ner å somna in till Jönssonligan. Antar att alla i Ljungby är fulla å gla'a idag men vi väntar till imon, fredag och lördag!

Önskar er en fortsatt trevlig kväll,
är ni sugna så ska ni få se bilder från våra kommande utekvällar i Sundsvall!? :)

Gatufesten, kväll 1

Varför jag ser äckligt obekväm ut kan jag inte riktigt förklara, kanske försöker jag bara hitta en snygg pose och misslyckas totalt?


Jag, min nya kavaj (H&M 249:-), min nya klänning (H&M 100:- ord pris. 299:-?) och min fina vän som har sina nya Cubus byxor på för ynka 99:- på rean. Där fick ni onödig shoppinginfo =)


Titta på klänningen, inte på mig!


Taggade för RixFm och en tur i Sundsvall City.

Älskling var duktig och joinade sin storasyster med att jobba. Älgkebab säljer de för fullt! Så är ni i Sundsvall och läser detta - smaka deras älgkebab! Det tänker vi göra imorgon! Då blir det feeestkväll nr. 1 !!

Ps. Det gick sådär att ta sig hem, 2h efter att vi började leta buss kom vi fram. Gick 3km för att bussen inte körde närmare och mitt lokalsinne lurade oss på villovägar, haha! Life in Sundsvall... Lisa i Sundsvall helt enkelt! Går sådär, men kul har vi! ;)

Godnatt mina saknade!

Hur hittar man en badstrand i Sundsvall?


Igår blev det lite shopping medans vi väntade på Niklas som tränade. Denna kjol fick följa med från Monki för 40:- (ord. pris 300:-) På H&M shoppade vi också loss! Jag köpte två festklänningar och Ewe ett kap för 10:- ! ;)


Kritvita Lisa och solbrända Ewe ska nu åka iväg och leta badstrand! Vi bor ju bara nån kilometer från havet och idag bjuder Sundsvall på klarblå himmel! Sundsvall har betydligt bättre väder än Ljungby so far! Big Like! :)



Hur har ni det hemma?
Tell me!

Bilder på lägenheten

Först å främst vill ja tacka för de få men ack så goa kommentarer jag fått. Förlåt att jag inte svarat men skriva på iPhone är inte riktigt min grej! Men kommentera i massor gott folk, förgyller dagarna och minskar saknaden när jag vet att ni finns där!

Tänkte bjuda på lite bilder från lägenheten, vi har dock bara packat upp grejer i 2 dagar så allt är definitivt inte klart. Då gästrummet är ockuperat med saker från förra hyresgästen (Niklas nya lagkompis) så är alla gästrum saker spridda överallt...


Niklas på vår balkong! :)


Köket :)


Vet att jag sa att mitt kök på klockaregårdsgatan va de bästa men jag måste ändra mig. Detta är lätt det mysigaste!


Matsal (balkong och dörr till gästrum) :)


Sovrummet, nybäddat!


Sovrummet, äntligen kan vi somna in till teve igen! Och jag kommer våga somna de nätter jag ska somna ensam! :)


Vardagsrum


Lite mer vardagsrum!


Som sagt, det är långt ifrån klart och fler bilder kommer men nu får ni iaf se lite av hur det ser ut! Jag bara älskar lägenheten och med tanke på att dem låser huvuddörrarna vid 21 på kvällarna och att jag bor högst upp så kommer jag till och med ha det bra när jag är ensam, vad meer kan man begära?

Vad tycker ni om vår boning?

Finaste albumet



Fick med mig ett fint album av Ewe när jag flyttade. Går inte ens att beskriva i ord hur glad jag blev av att öppna detta album när jag kom fram till lägenheten. Kul har vi då haft tillsammans och mer ska det bli!

GATUFESTEN 2011 - HÄR KOMMER VI!

Vill ni se albumet?
Kom hit då! ;)

På väggen


Ett bröllopsfoto (målning) på älskade mormor & morfar pryder en vägg!


Viktig påminnelse hänger på väggen :)

Hur kan man glömma viktigaste lådan?!

Vi har precis insett att vi glömde en av de viktigaste lådorna... Den med alla filmer och böcker!!! Min underhållning till vintern då ja kommer va 50% ensam! Hur kul är de då?? De är ju inte som att man postar en 30kgs låda.. Någon som ska köra Ljungby-Sundsvall snart? HÖR AV ER isf! Kan någon vara en räddare i nöden? Please! Ps. Imorgon kommer min finaste Evelina! Då blir de Gatufesten å annat najs! Pusss å kram till er

Framme i Sundsvall

God middag min favoriter! Kan tyvärr inte dela med mig av några bilder än då jag endast har internet på mobilen men lite uppdatering ska ni få! Efter mycket strul med hyrsläpet kom vi iväg kring 00 på torsdagsnatten! Det gick bra förutom en incident som höll på att kosta mig världens bästa pappa! Smått chockade kom vi iväg igen och kring 12 var vi framme i lägenheten! Den är såå mysig :) 2,5h senare hade vi fått in alla lådor och saker och träningsvärken var väntad! Åkte till ikea å åt, te systemet å köpte öl å sen tog vi en p-nap efter ca. 36h vakna! Jag hann med att få panik och hemlängtan. Jag skojar inte när ja säger att ja grät så ja knappt kunde andas å höll på å svimma.. Tillslut blev ja lugn, tog en dush å vi hade myskväll bland lådorna med film, öl å chilinötter! :) älskar att ha pappa här så idag är vi påväg till travbanan! Vinna pengar och ha tur är inte vår grej men pappa kommer iaf kunna skryta på jobbet! Hoppas ni får en toppendag! Jag ska försöka att inte gråta idag, blir mitt uppdrag! Haha :) saknar er, speciellt familjen å mormor å morfar som också flyttar idag! Å såklart alla vänner men på tisdag kommer Ewe! :) ta hand om er så hörs vi!

RSS 2.0