You got your bus and got gone and left us all aloneYou Again rullar på teven och Niklas buss rullar hemåt! Bra där!
Imorgon blir det mer fotografering, mer shopping, mer sightseeing, äta ute och se elitseriehockey och en hel del mer! :)
Dagens händelse måste väl vara att Rihanna ställde in konserten, stackars alla er som var på plats! Är ganska glad att jag inte köpte biljett och åkte till Malmö för tillfället...
Heidi Klums Halloweenoutfit är förövrigt det sjukaste på länge! :/


Puss på er,
Sov Gott!


Svar i kommentarsfältenVill bara meddela att ni som kommenterar anonymt (eller utan egen bloggadress) och vill ha ett svar kan gå in där ni skrivit kommentaren så försöker jag svara där. Blir för mycket att skriva långa svar i inläggen hela tiden, vill ni ställa en kort fråga kan ni göra det till höger där det står Fråga mig


Gula höstlöv

Medan Pappa, Albin och Niklas var på ishallen underhöll jag och Maja oss med kameran och höstlöven. Min lillasyster är det perfekta objektet för fotografering, hon blir alltid stekhet! Lite shopping i Birsta hann vi också med, lagom till lunch anslöt Pappa och Albin och sen tog vi en rundtur i stan. Nu är det fyra trötta medlemmar i familjen Bengtsson som sitter framför en komedi.. Om 54 minuter startar Niklas match på mot Almtuna, korta resan idag på 30mil så nu håller vi verkligen tummarna! :)

Här hemma blir det Ensam mamma söker och pizzasnurror!


FamiljebesökI Lördags lyxade vi till det med hotell frukost på Scandic. Tack älskling! Så himla mysigt och så gott (berättade för Niklas om dig Sandra och din goalie vilken tur ni har som alltid får äta sån här frukost.. Han blev lika avis som jag är!;))


Söndagmorgon började jag med att åka till gymmet. Jims värld och ett tomt gym innan det var dags att åka hem till städning och bakning!


Hemmabakat solrosbröd..


Egengjorda maränger..


Morotskakan är också klar, pappa, maja och albin är på plats och älskling döljer sin mattallrik för att vi ska kunna ta fikakort! Haha, söte! :)


Herregud, hur orkar vissa människor?

En kommentar påstår att jag är dålig på att ta kritik, till viss del kan det stämma. Jag kan dock ta kritik om den är vettig. När det handlar om saker som inte stämmer kan jag inte ta det, alla som har en kille som spelar hockey säger att bussresor påverkar enormt och det är ju i princip fakta. Får du aldrig sova så orkar du inget och immunförsvaret orkar inte kämpa emot. Att någon som påstår sig på bo högst upp i Norrland (IP-adressen motsäger och som H's säger, som är en äkta norrlänning, man skriver inte på det viset då.) ska klanka ner på mig är inte kritik! Det är väl klart att den personen, om den nu bor i Norrland inte är lika sjuk. Är 110% säker på att denna person inte åker flera 100 mil buss i månaden. Och ja, jag avskyr att bara ta idiotiska ord, åtminstone när de inte stämmer. Ge mig vettig kritik så ska jag bara ta åt mig och därmed basta.

Jag vet att man inte ska svara på sånt här egentligen men hur svårt är det att fatta, fakta är fakta! Svårare än så är de inte!


Panik!

(Lovar att svara på kommentarerna inom kort! Älskar att ha er i ryggen och veta vad som är rätt!)

Är superstressad för tillfället! Pappa, Maja och Albin anländer på en halvtimme! Jag är inte klar!
Dagens checklista:
1. Åka till gymmet! (Check!)
2. Städa lägenheten (Check!)
3. Baka maränger (Check!)
4. Baka eget bröd (Är i ugnen så nästan Check!)
5. Baka morotskaka (NOT DONE!)
6. Duscha! (Check!)
7. Kläder och Smink (NOT DONE!)
8. Duka! (NOT DONE!)
9. Handla med Niklas (NOT DONE!)
10. Få hem Niklas från träningen! (NOT DONE!)

PANIK! Vill ju att allt ska va perfekt! Nej nu måste jag skynda!

Mysteriet med IP-adresser


Kan någon förklara för mig hur man kan bo högst upp i Norrland och ha en IP-adress i Ängelholm?
Om man bor högst upp i Norrland vet man inte vad ironi är då eller är det ett personlig förlust för tjejen här?

//okunnig när det gäller IP-adress


Sundsvall vs. SödertäljeHoppas på att få se många såna här skott ikväll, helst från exakt samma kille som på bilden! :) Som vanligt håller jag självklart alla tummar jag kan för Sundsvall! :) Idag är det Södertälje som står för motståndet och på läktaren har jag Ida som sällskap och andra goa tjejer!

Innan avfärd ska jag hinna äta! Är kass på att äta nu faktiskt, så återigen blir dagens första mål ganska sent! 2 koppar kaffe har annars hållt igång mig hela dagen! Bättre än inget säg ;)

Har ni lagt märke till nya höstdesignen? Ser ni fortfarande fjärilar istället för höstlov kan ni trycka på F5 eller knappen Uppdatera så ser ni det nya!


Fakta mot egna påståenden

     
  Mikaela - hockeyskribent:
Men lilla du, hur kort tror du lag som Skellefteå / Luleå har till bortamatcherna? Jisses de ligger 40 mil ovanför Sundsvall typ och den närmaste bortamatchen är Luleå och tvärtom. Resten spelar i södra Sverige och inte fan flyger dom varje match det skulle de inte ha råd med. Ta dig en titt på geografin i elitserien och räkna milen, det är garanterat lika långt/längre som sundsvall.

Mikaela - hockeyskribent:
Haha ja det kan vi göra. Sundsvall åker inte längre bussresor än nått annat lag så Niklas får nog ta och äta lite mer vitaminer istället:) puss och hej!

Svar:
Du ville att jag skulle ta en titt på geografin och nu har jag gjort det.
1. Jag vet att Elitserielagen flyger till matcher långt bort (så där har du fel med att dem tar bussresor hela tiden.) Kolla fakta innan du säger något nästa gång..
2. Jag har sammanställt en lista med resor för Sundsvall, Västerås och Ljungby (för att få lag på olika ställen i Allsvenskan. Malmö och Rögle har flugit till Sundsvall och därför är inte deras milresa lika intressant.) likaså en lista med Skellefteå J20 och Piteå (div 1) då det är där M's pojkvän spelar och enligt henne är deras resor lika många och långa som Sundsvalls.
3. Niklas äter vitaminer varje dag just för att han har dåligt immunförsvar. (Han har dessutom spelat varje match, vissa med skador, vissa med sjukdom andra helt på topp.)

Här kommer resultaten på resorna;
(lika många mil för att ta sig hem igen, i princip alltid direkt efter matchen.)

Sundsvall till
Leksand = 30 mil
Mora = 30 mil
Uppsala = 30 mil
Västerås = 35 mil
Södertälje = 40 mil
Örebro = 44 mil
Karlskoga = 46 mil
Oskarshamn = 67 mil
Borås = 70 mil
Ljungby = 75 mil
Tingsryd = 79 mil
Ängelholm = 87 mil
Malmö = 94 mil
=727 mil (x2 för båda håll)

Troja (Ljungby) till
Leksand = 52 mil
Mora = 52 mil
Uppsala = 48 mil
Västerås = 40 mil
Södertälje = 40 mil
Örebro = 31 mil
Karlskoga = 33 mil
Oskarshamn = 18 mil
Borås = 15 mil
Sundsvall = 75 mil
Tingsryd =10 mil
Ängelholm = 12 mil
Malmö = 18 mil
=444 mil (x2 för båda håll)

Västerås till
Leksand = 17 mil
Mora = 23 mil
Uppsala = 77 mil
Ljungby = 40 mil
Södertälje = 11 mil
Örebro = 9 mil
Karlskoga = 14 mil
Oskarshamn = 32 mil
Borås = 36 mil
Sundsvall = 35 mil
Tingsryd =45 mil
Ängelholm = 52 mil
Malmö = 59 mil
=450 mil (x2 för båda håll)

Skellefteå J20 till
Timrå = 38 mil
Örnsköldsvik = 24 mil
Stockholm = 77 mil
Leksand = 70 mil
Mora = 70 mil
Gävle = 61 mil
Umeå = 13 mil
Luleå = 13 mil
=366 mil (x2 för båda håll)

Piteå (div1) till
Umeå = 22 mil
Umeå = 22 mil
Kiruna = 38 mil
Kalix = 12 mil
Boden = 8 mil
Skellefteå = 8 mil
=110 mil (x2 för båda håll)


För att sammanställa lite enklare kommer milen här. Efter ett bortamöte med varje lag i serien är resan åt ena hållet (i parentes hittar ni milantal för fram och tillbakaväg):
Sundsvall = 727 mil (1454 mil)
Västerås = 450 mil (900 mil)
Troja = 444 mil (888 mil)
Skellefteå J20 = 366 mil (732 mil)
Piteå (Div 1) = 110 mil (220 mil)
Självklart tillkommer det resor under kvalserierna. Detta gäller dock alla lag och då jag inte redan vet vilka det blir kan jag omöjligt sammanställa de resorna.


Skulle vilja avsluta med att säga att jag har nu tagit mig en titt på geografin. Intressant måste jag ändå säga! Räknat milen har jag också gjort med hjälp av eniro.se (kan fela med få km då jag avrundat upp och ner.) Jag kan meddela dig att lika långt eller längre resor än Sundsvall är det ingen (av dessa lag) som har, framförallt inte din pojkväns lag.

Det jag ville ha sagt är väl att Niklas lag åker visst mer bussresor och jag personligen tror att svettas/frysa/sova dåligt/få ont i hela kroppen påverkar hur man mår. (Självklart spelar immunförsvaret in men jag vet att många spelare i alla lag blir krassliga efter långa bussresor.)

Då var det svart på vitt. Fakta vinner alltså mot egna påståenden som inte har någon grund.


Snyggare än HollywoodhunkarnaHan är så fin och han är så bra!

Världens bästa kille på alla sätt och vis and he's all mine! <3

(Märker ni att Niklas håller i tv-kontrollen ikväll, blir många inlägg:P)


Arbetsintervju


Fika på Barista i Sundsvall


Bio

Då börjar dagen gå mot sitt slut! En händelserik dag i mitt annars lugna (norrländska?;)) liv! Mat i Birsta, fika på Barista och bio har vi allt hunnit med!
Dessutom har jag varit på arbetsintervju och även hunnit bli uppringd och få en provjobbardag redan på lördag! Jag är supernervös! Men tusen tack till alla er som peppat mig under de jobbiga dagarna! Utan er hade jag nog inte haft de tålamod jag haft, ni är bäst! :)

Imorgon är det inte så mycket på schemat; powerwalk med Ida, ett pass på gymmet och hockey. Dessutom kommer den nya ugnen! :)

Nu ska jag leka lite med mitt nya Photoshop, ta en kopp te med älsklingen och se klart Robinson!

God Natt mina fina!


ContagionHamsterkinderna tittar fram lite, allt i ära till min älskade.

Jag har blivit en jäkel på att färga mitt eget hår nu när mamma bor så långt bort! ;)
Niklas har fixat så att ungnen kommer imorgon = morotskaka till Maja på söndag!
På bio ikväll blir det Contagion, please be good!

Jippiejippieyeahyeah!


PW


Tyvärr sken inte solen som den gjorde på vår förra PW då kortet är taget!

Hallihallå!

Precis hemkommen från en fantastisk powerwalk med världens bästa Ida! Hade jag fått bestämma hade hon bott här på heltid och därmed basta! Men man får uppskatta dem dagar hon är här! Det är då supergreat! :) Snart tar vi med oss grabbarna till Birsta där det blir middag och därefter in i Sundsvall för bio! Kalasbra dag om jag får säga de själv! ;)

Börjar bli lite orolig över att ungnen inte är här än.. Den bara MÅSTE komma innan lördag! En rolig grej som har kommit är mitt photoshop (födelsedagspresent från pappa) så när jag har lite ensamtid ska det pysslas ;D

Vet inte vad de är med mig idag, är på värsta glädjehumöret, kanske för att familjen snart kommer hit! Wiiie!


Rödluvan lägger upp ett HT schema för er allaÄr så sinnesjukt less på dessa grabbars otur! Man kan vara helt värdelösa men man kan också ha mycket otur. Det sistnämnda tycker jag personligen att Sundsvall Hockey har! Att förlora med udda målet måste vara det värsta och det har dessa stackars grabbar gjort en hel del.. Att flera spelare är sjuka inför varje match gör ju inte heller saken bättre, men långa bussresor, många träningar och det kyliga norrlandsväder spelar kanske in? Haha. Jag vet inte så supermycket om hockey men en sak vet jag, jag hejar på Sundsvall Hockey och jag håller alla tummar och tår jag kan för att vinsterna ska börja trilla in! Jag vill ha en superglad sambo, inte en som får sämre självklänsla för varje förlust. Så du som bestämmer, det är dags att skicka lite tur till dessa grabbar nu (speciellt till min #21 tack!) :)
Heja, heja, heja!Om vi då ska gå över till glada Lisa som har blivit hörd av högre makter och fått lite tur så kan jag meddela att hon återigen är rödhårig. En ny toning är precis utsköljd! Yeahj! Innan det var jag och Veronica en sväng på Birsta där vi shoppade loss och åt kvällsmat! Bättre sätt att spendera ensamma kvällen får man ju leta efter :) Snart får jag dessutom besök till kvällsfikat, å då e de inte Niklas som har tagit ett privatjet hem (om någon nu trodde det?)!

Nu lägger vi upp ett Hålla Tummarna (HT) Schema:
Torsdag: HT för Lisa
Fredag: HT för Niklas & Sundsvall Hockey
Lördag: HT för att nya ugnen är på plats
Söndag: HT för Pappa och Maja (och Albin) som ska köra sträckan Ljungby-Sundsvall, 80mil

Over and out.


Yeahj!

Vilken dag!

Det är nu min tur vänder!! :D


Norrsken i Sundsvall


Fotograf: Daniel Karling
Bilden är tagen från ST och ni hittar artikeln HÄR!

Just nu förbannar jag mig själv lite för att jag missade nattens norrsken. Kring 01 inatt ska det ha ägt rum här i Sundsvall och vi var vakna då! Hur kunde vi missa de? Där borde jag och kameran vara redo men de var vi inte.. Hade varit maffigt att få se ett norrsken då jag aldrig sett det innan (på Niklas lät de som att de va en självklarhet å ha sett, lite annat om man är född i Pite antar ja! haha) :) Vackert är det i alla fall!

Tack till alla som tipsat mig om glögg på IKEA! Åker dit imorgon förmiddag och inhandlar "julens" första flaska! (Ellen, alkoholfri funkar great! Får om inte annat spetsa den på egen hand! Tur jag har nära till spisen, de är annat än mikron på Strålfors de!!:D)


Någon som vill komma till Sundsvall?

Är det någon som är sugen på att komma till Sundsvall för att träffa MIG, inte se hockey alltså så är du/ni hjärtligt välkomna kring 3-7 november! Skulle vara bäst om nån vill komma hit å umgås med mig när Niklas är i Skåne!

Mitt photoshop (tack pappa för den presenten!) är påväg och det betyder att ny header kan vara aktuell inom kort! We like that! :D


Sundsvall by nightSåhär ser Sundsvall ut en lördagskväll om man står uppe på Södra Berget! En underbar syn som gjorde att en hel del deppkänsla försvann! Pappa, Maja och Albin ska få se synen live när de kommer till helgen! :)

Nack- och huvudvärk är tillbaka och inte ens 2 alvedon och sömn hjälper idag. Har sån jäkla träningsvärk dessutom så stretching hjälper inte heller! Attsingen :P

Snart blir det å fortsätta med klippa & klistra, sommarens roligheter är på plats och nu ska bara lite roliga tidningsklippgrejer in! Vill ni se bilder från albumet sen? Ja eller nej. (Ingen kommentar = nej så har vi klargjort det) :)

Nej, min fina sambo har nu lagat lax och brocolli så det är bara till å slå sig ner vid matbordet, yummie! :)

Var kan man köpa glögg? (Förutom dyra systemet?)


Födelsedag nr. 21Det visade sig att en födelsedag i Sundsvall blev alldeles underbar den också! Mycket på grund av alla fina människor jag har i mitt liv. Tack Niklas som gjorde allt för att min dag skulle bli toppen, du gjorde succé! Tack underbara familj för all post och alla paket! :) Tack mormor och morfar för post och paket! :) Tack Evelina för blombudet, jag älskar dem! :) Tack Veronica, Eric och Magnus för paket och för att ni ville komma och fira mig :)

& tusen tack till alla er som ringde, smsade och skrev på facebook!
& tack Annelie, Lulle, Sofia och Estefanie för era Grattis här på bloggen!

Min 21:a födelsedag var helt underbar!
Allt från ett underbart gympass till fyrverkerier i ungnen (måtte den nya komma innan pappa, abbe å maja!) till skratt till paket till mys! :)
Tack alla ni som gjorde dagen till den superdag den blev! :)

I love u!


DepplördagIgår blev en riktig deppkväll, haha! Niklas och jag satt och var missnöjda med livet! Vi övervägde att dricka massa alkohol men tog istället en tur till Maxi (för att få se människor) sen körde vi in till Sundsvall och upp på Södra Berget för att få se Sundsvall by night. Det är en mäktig syn, lite som när man flyger utomlands och kommer mitt i natten och bara ser hur allt lyser. Ska visa er en bild någon dag! :)
Väl hemma blev det sen att spela tv-spel, äta kex med ost och se Bad teacher. Så tillslut blev det ganska bra ändå!

Idag mår vi dessutom bättre! ;) Jag har bakat morotskaka till kvällsfikat och fixat med lite nyinhandlat från IKEA!

Imorgon blir ännu bättre dessutom!! :D

& söndag när pappa, albin och maja kommer!!! :D


22+2=24=21

Bara 2 dagar tills den 24 vilket betyder 21 for me!

Kvällen till ära bjuder jag på två bilder som enligt Niklas skulle vara personligt bruk..

Have a nice saturdaynight!


TACK!

Tänkte bara tacka för allt stöd och alla fina ord efter krönikan! Ni är bäst! :)


Arg som ett bi

Det blev en tråkig förlust igår och jag var arg som ett bi. Niklas gjorde som vanligt en kanonmatch, om ni frågar mig, och det borde väl iof vara huvudsaken för mig men just igår räckte inte det.. Pappa fick iaf veta va ja tyckte, något ni går miste om! Ni får inte veta mer än att jag var galet irriterad! :)

Efter matchen blev det ett donken, godis och Solsidan.

Niklas åkte på träning vid 9 imorse så jag ska väl underhålla mig med något till klockan 13 då Niklas förhoppningsvis är tillbaka!


Haircut

Kameran, jag och resultatet går inte riktigt ihop idag. Men bättre bild är utlovad så här kommer det en liten en.


HairImorse när jag vaknade var jag såhär långhårig. Klickade in på Hårlinjen, en frisörsalong som ligger mittemot mitt gym och hittade en tid 20min senare. Bokat och stressad begav jag mig med min Brooke Davis bild!Och pang boom så tappade jag en massa hår! Ber om ursäkt för den dåliga livebild, lovar att ni får en bättre så fort jag tagit en!

Måste bara avsluta med att säga;
FYFAN VA SKÖNT DET ÄR ATT SLIPPA LÅNGT HÅR!

PS. Alla ni som bor i Ljungby och jobbar på donken, ta min systers tider på höstlovet tack! Vill inget hellre än att ha hit henne! Hon ska bli sönderkramad, få shoppa i massor, få äta god fika, god mat, se snygga killar, gå på hockey och självklart träffa sin älskade syster!! Så help me out here!!


Städa, träna, hockey, bad, mord and so the story goes

Idag har jag varit aktiv ska ni veta! Jag började dagen vid 06.30 och påväg in till stan lyckades jag köra åt fel håll på E4an, fick åka till Timrå och vända för att komma för sent till "jobbcoach"mötet. Därefter bar det av till Scandic på "intervju" med den mysigaste människan på länge! Det bara strålade om hela henne och jag har nog aldrig mött en människa som inspirerat mig så mycket på så kort tid. Mäktigt! Åkte vidare till gymmet för ett kort pass med mycket stretching (det ska hjälpa på min onda nacke som orsakar all denna huvudvärk och illamående). ICA var nästa stop för att inhandla ingredienser till lyxmat till ensamma kvällen.Väl hemma startade jag tvättmaskinen och därefter städade jag i massor! Slängde massa skräp (tidningar mm.), satte saker och ting på plats, dammtorkade och dammsög. Diskade även bort all disk. Sen var jag huslig nog att göra (Gunbritts) morotssoppa! Helt klart en av mina favoriträtter, så gott! Plockade ut ren tvätt och tog torr till garderoben. Efter det hoppade jag ner i ett varmt bad fyllt av badolja, rakade benen, gjorde ansiktsmask och hårinpackning.

Hur underbart är det inte nu då? Sitter med nyrakade och lena ben, mätt på dagens första och sista mål; morotssoppa med räkor (till frukost blev det; 1 glas juice, till lunch; 1 kopp kaffe.. Bättring måste ske, jo tack!) och snart ska jag plocka fram morötter, gurka och dip. Att hela lägenheten är nystädad och att sängen är renbäddad är inte heller en nackdel. Tror Niklas kommer må rätt bra när han trampar in här inatt!

Håller också koll på Västerås mot Sundsvall. 45sekunder in i matchen gjorde VIK 1-0, känns sådär kul faktiskt.. Men 6-4 i skott borde betyda att det är ganska jämnt och att hoppet finns om poäng idag!Nu ska jag  fortsätta mysa till Gossip Girl, som har blivit grymmebra! Pausade tom. under inlägget - det gör jag bara om det är riktigt BRA! :)

Det här blev lite längre än planerat, måste varit för att dagen vatt så full av sysslor :) Verkar som att ännu ett mord har skett i Ljungby, iaf om man ska tro Aftonbladet.. Vad händer med mitt Ljungby?


Bloggtips?

Alla bloggar försvann nu när jag bytte mobil. Typiskt tänkte jag och har nu insett hur tomt det är när man inte kan klicka in sig på alla bloggar om kvällarna. Så snälla, dela med er av lite bloggtips! :)


I'm back!


På hockey i Örebro med Aji för ett par dagar sen!

Tänkte bara meddela att jag har fått i mig kvällsmat och är därmed back in buisness! Inget mer depp här inte, istället är det hockey på tv. Växjö - AIK, inga lag jag tycker om precis och som det verkar så är det framförallt bra målvakter som gör lagen, speciellt AIK. Aja, jag är ingen hockeyskribent och tänker inte gå in mer på det här utan tänker istället ta en powernap lagom lång till att matchen är slut :)
Efter att faktiskt ha sett 2 perioder av hockeyn vill jag nu ångra mig! Jag håller till 240% på Växjö i den här matchen.
HEJA VÄXJÖ!!!!!

Imorgon är det lite mer planerat;
- Jobbcoaching
- "Arbetsintervju" (fast ändå inte, eftersom det inte handlar om någon specifik tjänst)
- Träna
- Tvätta
- Städa
- Spakväll (hemma, har inte råd med en riktigt;))

Som sagt, P-nap nästa!

Förresten, blev så himla glad innan när jag gick in på Aftonbladet och såg att Ganna får stanna ett tag till i Sverige! Håller tummarna för att stackarn får stanna hos sin familj livet ut, kom igen Svenska (relativt odugliga) regeringen. 91 år gammal med hela familjen här, hon kommer inte göra någon skada, tro mig! Visa lite mänsklighet tack! (Innan idag gick jag med i FB-grubben "Stoppa utvisningen av Ganna" gör det ni också!)


Milo och jag avslutar härmed dagens inlägg!


Kan det bli mer deprimerande?

Idag är en sån dag man bara avskyr. Det har varit en tuff vecka med minimalt med sömn, mardrömmen med mord har entrat Ljungby och jag har gått från lycklig till det där jobbiga humöret.

Ni vet när man hela tiden har den där känslan att man inte räcker till. Allt har känts så underbart bra ändå sen vi flyttade hit, för andra gången i mitt liv litar jag på en kille till 110% och jag behöver inte tvekan en sekund på honom, jag vet att jag är hans allt precis som att han är mitt allt. Ändå har jag fått den där känslan att man vill bli bättre, få snyggare kropp, färga utväxten i håret, köpa nya kläder för alla i garderoben är tråkiga, vill vara något mer..

Dessutom är höstvädret (som jag egentligen älskar så enormt) riktigt deprimerande idag.. Regnet duggar på fönsterrutan och allt är bara mörkt. Allt känns dystert. Persiennerna är dessutom neddragna sen solskenet häromdagen vilket gör rummet om möjligt ännu mörkare.

Det är i såna här stunder jag bara vill skriva, få ut allt.. Nu har jag mitt Word men jag har inte haft hjärta att starta det än. Just nu finns det så mycket här inne att jag inte ens kan få ut det, till viss del pga. respekt för att jag kan komma dra upp det sorgliga som hänt där hemma och det är inte något jag ska skriva om. Det är något familjen ska få sörja på egen hand, trots att jag älskade Aftonbladets krönika som ni kan läsa HÄR. Socialen i Ljungby har definitivt inte mitt största förtroende, inte pga vad som hänt nu utan pga allt jag har hört förr också.

Att välja en Sandwish och en halv chokladkaka istället för lunch känns inte heller som ett smart val. Jag vet att jag mår tio ggr sämre om jag hoppas över lunchen och att göra det flera dagar i rad och speciellt när jag redan känner att jag börjar tänka för mycket är bara idiotiskt och självförvållat.

Ett morgonpass på gymmet kändes som dagens enda ljuspunkt, trots att jag inte vågade ge allt för mycket efter många veckors uppehåll. Imorgon kommer bli en bättre dag, det måste det bli!

Pepptalk, någon?

Nu ska vi ut och byta däck på bilarna, blir en intressant upplevelse!

Vars är världen påväg?

Journalisterna som sitter fängslade i Etiopien kan få upp till 40 år fängelse..

En stackars gammal dam på 91 år ska utvisas till Ukraina, hon har inte en enda anhörig där men här i Sverige har hon barn och barnbarn mm. Hur tänker man när man tar valet att utvisa denna kvinna? Det kan väl inte spela så stor roll om hon stannar de få år hon har kvar hos sina nära och kära? Ta alla pengar som Juholt fuskat med och lägg på henne istället...

Och nu är det klart att det är ett mord det handlar om i Ljungby. Det har inträffat precis utanför vår gamla lägenhet och det är en stackars 4-åring som bragds om livet. Jag tycker det är helt fruktansvärt och så overkligt.. Jag var alltid rädd när jag på den stigen och kände alltid obehag när man tittade mot skogsdungen, ett oroväckande obehag. Nu har en pojke avlidit där.. Fruktansvärt..
Tänker på alla hemma i Ljungby och ägnar framförallt tankar till den drabbade familjen som jag tidigare nämnt..

En sån här dag känns allt hopplöst, vad är det egentligen som spelar någon roll?

R.I.P

Inatt har jag inte sovit, inatt har alla mina tankar gått till en 4-årig pojke och hans familj hemma i Ljungby. HÄR kan ni läsa mer om den här fruktansvärt tragiska händelse, läskigt nog gick jag på den stigen mellan husen varje dag förra året.. Parkerade bilen på parkeringen varje dag och nu detta? Vart är världen påväg?

Ta hand om dem ni älskar och skiljs aldrig som ovänner.

Idag går alla mina tankar till 4-åringens familj.. Ska tända ett ljus för dem, har aldrig gjort det för någon förr.

Må du vila i frid.

Debut som Sundsvallskrönikör

Idag gör jag alltså min äkta debut som Sundsvall Krönikör. Riktigt spännande och jag vaknade till och med kring 6-7 imorse och bara väntade på att Niklas alarm skulle ringa så jag fick åka och köpa tidningen.. Jag var lite orolig över bilden men så snyggt dem har gjort det! All cred till er ST :) Här kommer krönikan från Sundsvalls Tidningen, hoppas ni kan läsa den, lägger den även som miniatyr för det kanske blir lättare att läsa då annars får jag lägga upp texten sen! SÄG NÅGOT idag TACK!


Klicka på bilden ovan för att få upp en stor bild och kunna läsa!


Äntligen vinst!Igår var det Borås som gästade Gärdehov och det blev en mycket lyckad kväll! Sundsvall vann med 3-1 och det var längesen jag såg Niklas så glad! :) Då har han ändå en blödning i revbenen men han bet ihop och spelade ändå, hemma kunde han då knappt ligga ner så det tycker jag var starkt gjort ;) Men som sagt 3p och en sanslöst lyckad kväll!! :)


Underbara Sundsvall!


Underbar kille på promenad i dagens fantastiska väder!

Som bekant så älskar jag hösten! När jag var uppe imorse såg jag all frost som låg på marken och senare under dagen kom blåhimmel, sol och vi gav oss ut på en promenad! :) Jag älskar verkligen att bo här med Niklas, norrlandslugnet och jag passar ihop som fisken i vattnet! Det ända som skulle kunna göra det bättre är om familj och vänner bodde ett par mil bort bara ;) Tur de finns telefoner och facebook dock!:)Såhär bra bilder kan man ta med min nya älskade mobil!! Amazing :D


Gasin no. 5

Har glömt visa er bilder på senaste reportagen jag gjort till Gasin. Det är även de sista då Gasin tyvärr har valt att gå i konkurs. Tack för den här erfarenheten, jag har haft så kul och trivts kanon hos er!

Det ena reportaget var om Natalie Nebeling från Ljungby som numera är modell;

Jag hade också ett reportage om min fantastiska vän Lisa Linnell! En grym friidrottare är vad hon är!!Säg gärna vad ni tycker! Det är då man växer som människa och journalist, med ris och ros!


Överraskning till #21Niklas har åkt till värmningen och jag har pysslat på lite. När han kommer hem efter matchen väntar det här på honom, och en Trocadero för att han älskar det! :) Erkänn tennisbollarna (tuggumina) är asballa!

Håller tummarna för vinst idag, kanske dags att få lite tur!? Forza Sundsvall!!


Älskade nya telefon

ÄNTLIGEN!
Det var på tiden att jag slipper min iPhone (förstår inte hur alla kan tycka så bra om den? Jag hatar iPhone..) och återgår till en älskad Sony Ericson! Att jag dessutom får betala hälften i månaden mot vad jag gjort innan jag mig inte så ledsen ;)
LOVE MY NEW PHONE!


Vardagssminkning

Som utlovat kommer här bilder på en vardagssminkning! Hoppas ni ser och iaf kan få lite inspiration trots att bilderna är förjäkla dåliga! Haha! :)På bilden i mitten ser ni allt jag har andvänt mig av!
1. Ta på foundation (använder bara de 1-3 ggr i veckan)
2. Böj fransarna
3. Ta på rouge
4. Ta på solpuder och vanligt puder
5. Fyll i ögonbrynen (håller på att spara ut mina så dem ser förjäkliga ut just nu!)
6. Kleta på primer(?) för att lättare kunna fästa ögonskuggan
7. På med ögonskugga8. Lägg ögonskugga under och fyll i på ögonlocket
9. Använd puder för att jämna ut ögonskuggan
10. På med mascara
11. Fixa frillan

DONE!


Svar på frågestunden

Bara var sjuttonde person verkar ha haft en fråga att ställa men jag ska svara på era kommentarer nu tänkte jag! :)

sandra f om Frågestund:
hej lisa! har följt din blogg ett tag, gillar den verkligen..
nu till min fråga: hur länge tror du att du stannar o sundsvall?
kram!

Svar:
Hej Sandra! Tusen tack, roligt att du har hittat hit!
Som det ser ut just nu beror det på Niklas och hockeyn. Därav skulle jag tippa 1-2 år kanske. Sundsvall är dock en underbar stad som ligger mellan våra familjer så man vet aldrig, kanske är det här jag ska bo? :)
Kram på dig!


Anonym om Frågestund:
Jag tjatar nog om det ganska rejält men nu har jag ju chansen att fråga igen, då måste man ju bara ta den ;) kan Inte du visa/berätta vilket smink och hur du sminkar dig vardagligt? :)

Svar:
Bra val att ta chansen igen! Ska försöka fixa ihop något idag/imorgon så håll utskik! ;)


Anna om Frågestund:
Skulle också vilja ha lite sminktips! Känns som att jag har kört fast. Lockar du håret med tång eller spolar?
Ha en trevlig kväll!

Svar:

Det kommer under helgen! Inspiration är alltid bra! :) Jag lockar håret med plattång (det är bäst, Niklas storasyster som har lärt mig!)
Ha en härlig dag!


Mikaela - hockeyskribent om Frågestund:
Vad är skillnaderna med att bo i Ljungby och i Sundsvall?
Om du fick bestämma vart skulle ni helst bo då? (i Sverige)

Svar:
1. Skillanderna är många.. I Ljungby har vi ett trafiklyse och världens minsta stad (typ), här är det betydligt större och betydligt fler trafiklysen! Utbudet av shopping är så mycket större! För mig är skillanden dessutom att jag mår så bra här, jag har verkligen fått en dos av det norrländska lugnet och kan inte ens minnas sist jag var arg. (Då jag är en ganska hetsig person är detta helt galet!) Dessutom slipper jag all falskhet och vissa vidriga människor som finns i Ljungby. Alla jag har träffat här är fantastiska, det får mig visserligen och längta efter alla de underbara som finns i Ljungby! Här vet ingen något om mig utan jag kan själv välja vad jag vill dela med mig av, det är toppen!
2. Jag var faktiskt den som "valde" Sundsvall. Självklart diskuterade vi valet och de andra valmöjligheterna men jag var ganska säker på att det var hit jag ville och tillslut blev det så, så Sundsvall är en stad jag skulle vilja bo i om jag fick bestämma. Skulle jag bestämma nu igen vet jag inte riktigt. Hittar jag en utbildning jag vill läsa så vill jag att vi ska bo i den staden! Men tills dess är jag nöjd sålänge jag bor där Niklas bor :)


Anonym om
Frågestund:
vad tycker du om din lillasyster?:):):):):):):):)

Svar:
Jag tycker att hon är världens bästa lillasyster!!! :):) Lite väl envis ibland annars supersnygg och bäst! ;)


Anonym om
Frågestund:
Vad är det bästa med ditt liv just nu?
Vad är det sämsta med ditt liv just nu?
Har du några mål i livet vilka isf?=)

Svar:
Att jag känner att jag har börjat hitta mig själv. Jag har aldrig mått såhär bra och jag har aldrig varit lyckligare. Det är det bästa just nu! :)
Det sämsta är nog att jag inte har något jobb, jag söker hela tiden men utan kontakter är det hopplöst.. Tips?
Jag har ett mål i livet; Att bli någon som betyder något för någon.


Anonym om
Frågestund:
Hur gör man en header på blogg.se? Din är jättefin!

Svar:
Tack! Jag gör min/mina i Photoshop, har inte det just nu dock och därför har ni fått stå ut med denna ett bra tag! Men PS är det bästa om du vill ha en header, jag är dock inte superhaj på det. Vissa kan ändra mått och liknande men så mycket har då inte jag lärt mig!


Hoppas ni är nöjda med era svar! :)


Hemma hos världens bästa

Som rubriken lyder så är jag hemma! Niklas är på träning och jag möttes av en helt nystädad lägenhet tom. All tvätt va gjord! Som jag älskar denna människa! Jag är helt hundra på att han är världens bästa pojkvän! Utan tvekan! <3


Frågestund

FRÅGESTUND!


Eftersom att bloggappen inte fungerar som den ska och jag ska till Örebro så tänkte jag faktiskt ställa till med bloggens första Frågestund. Kanske kommer jag inte få en enda fråga, kanske får jag någon. Det är ju helt upp till er men jag måste ju få ge det en chans! ;)

Fråga vad ni vill, anonymt eller med namn!
På fredag lovar jag att ni får ett inlägg med svar på era frågor i så fall!

Fråga på! :)


Sista dagarna i Ljungby

Igår hade jag och mamma en heldag i Älmhult hos mormor och morfar. Jag lagade mat, vi var på IKEA, fikade i massor, fixade teven och hade de allmänt mysigt helt enkelt! :)
  Väl hemma bestämde sig en migränattack (ont i nacken attack?) för att sabba resten av kvällen. Ett donkenmål (för att hälsa på syster som jobbade) tryckte jag och pappa och sen var det alvedon, värmedyna och liggande ställning som gällde!

Idag har jag inte hunnit med så mycket! Ska äta lite morötter och gurka med dip till frukost och se lite Greys. Känns ändå som en grymt bra början på dagen ;) Sen ska jag fika med Ewe och ikväll hoppas jag på att få träffa Pillan och även kvalitetstid med familjen!

På onsdag morgon kring 06.30 lämnar jag Ljungby för ett dygn i Örebro! Aji ska få visa mig staden, lägenheten och vi ska även se Örebro-Troja! Självklart kommer jag heja på Örebro ;)

Då vet ni hur läget ser ut! :)

På torsdag är jag tillbaka i Sundsvall och som jag längtar efter min underbara sambo! Fjärilarna är på plats i magen och jag vill bara pussas och kramas i massor! Mannen i mitt liv - snart är jag tillbaka! <3


Grundskola i ruinerJag blir verkligen galen på blogg appen! Nu går de inte ens att lägga upp bara text! Vad är då meningen? Fixa till detta, tack!

Idag har vi hunnit med mycket! Pappa och jag började med att åka till K-hög på Öppet Hus och invigning. Pappa har mätt ut byggnaden och Albin hade hemkunskap. Grymt snygg skola men lite sorgligt att ens egen grundskola nu ligger i ruiner.. Lite sad story på de..

Sen bar de av på innebandy där Maja spelade! Efter vinsten åkte jag hem och tog en liten p-nap som va sååå välbehövd! Sen var de dags för hockey där Albin hade internmatch och efter den bar de av på Majas andra innebandymatch! Ganska så fullt upp!

Ikväll ska jag till Jacke och träffa grabbarna lite! Så nice! :) Med tanke på nackens skick så blir de dock Ramlösa istället för vin! :( Ni som var hos mig på lördagen på Ljungbydagarna förra året förstår nog varför jag inte vill dricka å må sådär! :P


FredagsMysFår väl erkänna att jag, Maja och Lisa har det helt okej ;)

Förlust för Sundsvall.. Tycker att dessa grabbar förtjänar en vinst mer än några andra! Sådeså! Men alla vet väl att livet inte är rättvist..

Försöker få till min krönika, känner värsta pressen nu när den ska in i en stor tidning!

Irriterande.se ?

Har försökt uppdatera hela dagen från iPhonen men de vägrar fungera! Blir galen, varför ska blogg.se ha en app om den inte kan fungera? Irriterande.se borde den heta isf...

Idag har jag kört hem från Lomma efter världens mysigaste dag, Leos Lekland var bland det roligaste! Milo skrattade så sjukt mycket, likaså jag och Hanna. När vi cyklade (på barncyklar) så sa en kille till Hanna att hon/vi inte fick va där, haha! Självklart fortsatte vi cykla ;)

Gjorde en uppladdning med matlådor till Papi igen, blev väl en 12 stycken åtminstone, sen tog lådorna slut :( Räcker ett tag iaf! Sen ville någon jävlas med mig idag, först var det en geting i rummet bara sådär och den började jaga mig så jag sprang mot ytterdörren och den efter men jag överlistade den och hann in igen, utan geting och utan stick! Yeahj! Under min P-nap verkar de som att teven höjde ljudet me så sova mer gick då inte... Å ingen va hemma! :P

Sen blev det en tur med lillasyster till Älmhult för å äta favoritmat hos mormor och morfar och nu är vi tillbaka och laddar för idol! Morötter och gurka är uppskuret, dipen är i kylen och clementinerna väntar på att bli skalade! Linnell skulle komma och även ha me sig salta kex å ost, yummie! :)

Heeeeja Sundsvall! De leder med 2-1 men Ida säger att de mest haft tur.. Verkar så på skotten, 6-14.. I andra börjar de säkert spela super! Men inte lätt med massa febriga backar :( Men jag håller mina tummar allt jag kan och tackar för all uppdatering som kommer från Gärdehov :)

Att vara såhär lycklig kan inte vara normalt? Jag har världens underbaraste pojkvän, världens bästa familj och världens goaste vänner! LYCKA <3

Massor av bus!

Jag förstår inte bloggappen då man inte kan få me mer än 1, max 2 bilder.. Blir galen!
Leklandet var sååå skoj! :)

 


Leos Lekland

Nu har vi hittat till Leos Lekland! Kan ju säga att Hanna å jag har minst lika kul som Milo ;)

 


Sprucken haka, igen!

Ja vad ska man säg..? Det ville sig inte.. Började ju så bra med en 2-0 ledning men det slutade illa med ett 3-2 resultat. Höll tummarna så hårt jag bara kunde, hejade så gott jag kunde och ville inget hellre än att grabbarna från Sundsvall skulle få sig en vinst, dem äe så duktiga å välförtjänta av de men ibland är de tufft.. Snart vänder det, jag är säker!!

Niklas tog ju bort häftstiften som hållt ihop hakan i fredags å ja var så nöjd! När jag såg en röd tröja å en handduk på Niklas haka idag var jag inte lika nöjd.. En puck såg till att han fick sig ännu ett jack! Den här gången fick han sy istället, min stackars älskling! Bilden föreställer Niklas nya sår på hakan, tack vare iphonekameran ser manninte så mycket..

Efter matchen satte jag mig i bilen för att rulla mot Lomma! Nu är jag framme och hänger i soffan me syster å Ted! :) mys! Tack till Fina Lollo som gav mig ett paket med bränsle (choklad!) det var viktigt! Blir så glad av att ha så fina vänner <3

Älskar dessutom min fina familj som är bäst! Tack för ni hejade på Sundsvall med mig! Har aldrig varit med om att pappa har vatt så tyst på en match;)

Sov Gott,
Imon blir det mysdag!
Hoppas ni får en toppendag!

Ps. Vad tycker ni om krossad haka nr. 2 på 2 veckors tid?

 


Hög hjärtrytm....Idag har jag också hunnit med en hel del! Började dagen med ett telefonmöte med min jobbcoach och fortsatte med att göra te med honung och massa nyttigt till Niklas! När jag körde honom till värmningen så åkte jag till mamma på jobbet! Efter lite mat i magen mötte jag upp Pillan för lunch/fika, sen fick vi dessutom äppelpaj i magen! Mums! Sen var det bara hem, packa, köra Niklas och nu är jag hos mamma! Vid halv sju ska jag möta upp Lollo på ishallen och sen är det dags för match! Jag är så sjukt nervös och kommer nog vara den med högst hjärtrytm i hallen.... Efter matchen säger jag hejdå till min man och åker vidare mot Lomma! Dags att mysa en dag! :)

Nu ska jag köra lite WF, Pappa be ready! ;D

Heeeeeja Sundsvall!!I love u

En dag fick jag denna fina lapp, glass å min favoritfilm till frukost! Han vet verkligen vad jag uppskattar min fina! :)

Nu ska vi dock krypa ner i en säng i Ljungby, de va ett tag sen vi låg under samma täcke i Småland! & jag är nog den som är mest nervös inför imon...

 


Överdrift?

Jag lider verkligen med familjerna som förlorade någon nära i flygolyckan i Ryssland, det är fruktansvärt och jag mådde dåligt bara av att tänka tanken att det hade varit Niklas. Tragiskt nåt så in i vassen, må dem vila i frid.

Jag lider däremot lika mycket med familjerna som förlorade någon nära i flygolyckan förra veckan i norra Sumatra och alla som förlorat någon nära i andra flygolyckor, eller överhuvudtaget.

Att det nu är igång ett välgörenhetsprojekt där pengar ska samlas in till änkorna i Ryssland är för mig lite överdrivet.. HÄR kan ni läsa mer om det hos MrMadhawk och klicka vidare till hemsidan, för er som är intresserade. Jag vet att jag inte är ensam om att tycka att det har blivit lite för mycket, speciellt med tanke på att kvinnorna redan har miljonbelopp på kontot. Jag personligen tror inte att pengar är ett problem för dem, jag tror att det enda dem vill är att ha sina makar tillbaka, vilket inte går men iaf, det är vad jag tror dem vill ha..
Samtidigt känner jag mig taskig men ska jag lägga 380:- på ett band för att ge pengar till rika familjer när jag själv inte har en inkomst? Det känns inte alls rättvist? Hade det varit pengar som gick till fattiga barn hade det varit en helt annan femma..

Jag vill inte trampa någon på tårna här, så bli inte provocerade nu, är det någon som blir jättearg är det bättre att ni på ett vettigt sätt ber mig ta bort inlägget så är ingen skada skedd.

Det är bara en åsikt, jag tycker fortfarande jättesynd om familjerna som förlorat sin älskade. I Ryssland och i andra länder.

Tisdag i Ljungby

Idag har jag varit aktiv! Redan vid 8 var jag uppe och tog en dusch (första gången på en månad jag inte sitter och duschar!) för att sen möta upp min fina vän Evelina! Räkmacka och massa prat, amazing! Efter det bar de av till Louise! Där fanns även Lisa å Rebecka! Äntligen fick jag träffa Louise lilla kille Theodor, vilken sötnos! :)

Bjuder på två bilder då de är för segt att ladda upp fler på mobilen!

Snart kommer en buss fulllastad med Sundsvallspelare! Jag tänker dessutom sno med mig den finaste av dem! ;)

(förlåt för dåligt med kommentarssvar! Det kommer, håll ut!)

 


Sundborn Punch

Lycka! Äntligen är den tillbaka i sortimentet å ingen är lyckligare än jag!

 


Åka baklänges med SJ

Åker baklänges i tåget vilket medför ett hejdundrans illamående! Att en ouppfostrad snoruge har skrikit (och skriklekt) i snart över 3 timmar har ju inte gjort saken bättre.... Därför har jag och Niklas kommit fram till att våra barn ska bli uppfostrade!!
Tur iaf att Camilla Läckberg underhåller mig, bästa böckerna ever och jag grämer mig lite över hur länge de ska dröja till nästa kommer..?
MAT är dessutom det enda jag och mina mage tänker på nu, kosta va de kosta vill! Ja ska köpa med mig en riktigt god sallad eller nåt annat som ja fastnar för inne på centralen! :)
Meningslöst inlägg? Lite men måste ju fördröja tiden ;) vill ni ha nåt vettigt får ni antingen säga va ni vill läsa eller ställa en fråga ja kan besvara!

Over and out
L

 


Avfärd 14.09

Tiden går såååå sakta! Trots att jag började packa idag och borde haft fullt upp så har jag suttit rastlös framför OTH i en timme nu.. Ätit gröt å mackor för att slippa äta på tåget! Men det är fortfarande en timme till ja ska åka till ishallen för å hämta min chaufför mr. Enberg och jag vill bara iväg nu, kanske åka inom Birsta för å få tiden å rinna iväg lite..

Snart är jag påväg,
21.25 träffar jag pappa på stationen och sen hem till mina älskade syskon! Det ska bli så kul å få träffa er igen! Familj och vänner! Snart ses vi <3

 


I'm coming home, I'm coming home

Verkar som att världens bästa pappa längtar efter sin dotter! Måste vara världens snyggaste mugg? Å pappa också! :)

Om ett dygn sitter jag på tåget mot Småland!

 


Världens bästa skåningar

På onsdagkväll/natt å hela torsdagen ska jag umgås med dessa två godingar! Min vackra storasyster å hennes gudomliga son som är de bästa som hänt mig! Stolt gudmor här ja! Hur kan man va annat? Snart ses vi mina skåningar <3

 


Älskar att må bra en söndag!

Fick inte hem min pojk till kvällen som planerna låg kring utan istället hamnade han i en taxi till stan! Klockan halv fyra somnade jag efter att ha fått hem en pojkvän som hade de lite runt under fötterna! :) Dock möttes jag av en söt fb-status, varför ska killar bara göra något gulligt när dem känner att dem gjort nåt fel? ;) Men de va lätt värt en sån status för 2 extra timmar som ensam i soffan! Idag får jag dessutom välja vad som ska visas på tv - alltså kommer de bli One Tree Hill! :) hoppas ni mår bättre än min grabb! Han känns sliten å ja är sååå nöjd att jag valde myskväll igår, de va bäst! Hoppas ni i Ljungby hade kul med (pinsamma) Kissie! Har läst hennes blogg en gång så vet inte så mkt om henne, förutom att ingen verkar gilla henne..?

Have a nice day guys!

 


OTH istället för öl

Niklas är iväg och dricker öl och jag sitter med datorn och One Tree Hill. Känns som att jag har gjort helt rätt val, när jag valde choklad, gurka och morötter med dip och clementiner framför alkohol. Önskar dock att Veronica bodde i dörren bredvid så vi hade kunnat ha tjejkväll ihop! :)

Innan var jag på Maxi och handlade och när jag kom ut till bilen knackade de på rutan. Killen som stått framför mig i kön var de; "Jag tyckte du såg så bra ut så ja tänkte bara fråga om jag kan få ditt nummer och ringa någon dag", sa han. Där satt jag i min gosiga knallblå tröja jag tagit över efter mormor och såg ut som ett frågetecken. Jag sa artigt Nej och förklarade att jag har sambo. Jag har ju redan killen i mitt liv och tillsammans ska vi ha supersöta bebisar! :)


Mysdag i Bruket

Pizza i Birsta! Fika å plump ute i höstvädret å nu plump, öl å cider hos Sade (& ida) :)
Ikväll blir de nog jag å One Tree Hill om ja inte ångrar mig å blir sugen på galej! Känns dock mer som att mys är på sin plats för mig! Laddar för Ljungby ist;)

 
PW för hela slanten

Igår tog jag och Ida en powerwalk på 1,5timme och idag har vi tagit 1timmes PW. Dessutom har jag kört lite på min trampmaskin! Den kommer vara nyttig! Tänk så fit vi skulle bli om Ida alltid var här! Men sån tur har jag då inte, ikväll ska hon tillbaka till Uppsala :( Innan det ska vi dra med oss grabbarna till Birsta och även hinna spela kort och fika i de underbara vädret! Blåhimmel, sol och höstlöv. LOVE IT!

Nu ska jag börja skriva på mitt första, riktiga krönikauppdrag till ST. Älskade känslan av att komma in på redaktionen. Kvinnan som kontaktade mig var så otroligt go! Strålade gjorde de om henne! Dessutom va de superfräscht och det kändes som jag gick rätt in på en redaktion i New York. Känslan "Det här vill jag ha" infann sig ganska snabbt och jag börjar bli grymt sugen på att plugga journalistik! Men nu; dags att låta fingrarna jobba!


<3


RSS 2.0