Orättvis, tråkig förlust!

Hemma efter en match som sundsvall borde vunnit! Riktigt tråkigt faktiskt, varför är de alltid så mkt tråkigare att förlora med uddamålet? Speciellt när man är bättre laget! Dessutom märks det väl att det är botten mot toppen; malmö har flyt i allt! Flyt med pucken och framförallt har de domaren på sin sida. Varför ska de bättre laget alltid få fler utvisningar med sig? Varför inte bara gå efter regelboken och skita i vilket lag de handlar om?

Aja, jag hoppas innerligt att de blir vinst mot Troja på onsdag! Då kommer jag finnas på plats i Sunnerbohov och hålla alla tummar och tår för att Sundsvall tar sin första tre-poängare! De är de så värda!!

Donken är tryckt, Niklas stygn är borta å nu blir de mys och film!

Trevlig kväll på er!

 

 


Sundsvall vs. Malmö

Ramlade in på ett lustigt inlägg på MrMadhawk bloggen, Sundsvall sågades ganska rejält. Självklart håller jag inte med och står på Sundsvalls sida men samtidigt är jag inte den hockeykunnigaste människa, snarare motsatsen. Däremot förstår jag inte hur det kan vara skillnad på att låna in spelare vid behov och på att slänga onödigt mycket pengar på importerade spelare under en hel säsong? Kan någon dessutom förklara för mig hur ett lag kan va viktigare än ett annat i en serie? Alla kan ju inte vara vinnare, det är omöjligt..

Håller iaf med den här kommentaren,




Hoppas verkligen på en vinst idag!
Niklas behöver det och resten av laget behöver det, heeejjja! Slå på Kanal 10 eller Viasat Hockey så kan ni dessutom se matchen! Jag ska försöka hitta en plats så jag kan vinka hem till familjen ;)
Ikväll försvinner dessutom häftstiften från Niklas haka, YES!


Myskväll

Äntligen kan man tända ljus och ta på en gosig tröja! Ikväll blir det kortspel med Svanis å Ida! Vin skulle Ida dessutom ta me, lyx! Jag har slängt in en kladdkaka i ugnen. Myskväll nästa! :)


Äventyr i Norrland

Vädret är helt otroligt idag! Varmt och blåhimmel och träden är så vackert gula och röda! Love it!

Niklas och jag försöker hitta till ett hem i Njurunda där jag ska kolla på en trampmaskin! Med tanke på iPhones GPS förmåga är de inte så konstigt att vi är vilse!

Idag har jag fått Word! Eller ska snart hämta det och jag känner mig lycklig som ett barn på julafton, skriva skriva skriva. Det riktigt kliar i fingrarna av längtan! :)


Klippa och klistra

Finns det något så rogivande som att sitta och klippa och klistra? Att bara vara kreativ och få in allt i ett album eller in i en ram! Hade jag inte vatt en pysselgalning hade jag dött av tristess men istället har jag alltid något att göra. "Är du redan hemma?" brukar jag säga när Niklas efter 6timmar kommer hem från träningen.. Galet! Haha.


Min drog

Det här är utan tvekan mitt nya "Måste-Ha!"

Mmmmmmm så gott de e!


ST nästa



Har spenderat hela morgonen med att pyssla och helt plötsligt blev det stressigt! Nu är håret iaf lockigt (tack för hjälpen!!) och sminket är på! Då ska jag bara hitta till ST och hoppas på att det blir en bra bild nu med!

& ikväll håller vi tummarna för Sundsvall när de möter Rögle! ;)


Ihophäftad pojkvän


För det första;
Niklas leder fortfarande utvisningsligan. Helt insane om ni frågar mig! Haha!


När han kom hem i söndags hade han dessutom en igenHÄFTAD haka. Vad hände med att sy undrar jag då? Ändå att häfta igen någons haka! Jag tycker det är så vidrigt.. Värre är att killen som gjorde de på honom inte ens fick en utvisning. Kolla in bilderna nedan så kanske ni förstår att han gnällde på att få en klubbspets rätt i hakan.





Visst är det äckligt!?
(Pappa här ser du att det verkligen är ihophäftat..)


Hemsida - One.com?

Har funderat på en sak, hemsida. Jag tycker personligen (kanske är för att jag inte kan med det tillräckligt mycket..) att blogg.se är ganska kass! Jag förstår inte hur alla lyckas få de så häftigt i design och i inlägg, mitt ser bara vanligt ut.

Är det någon som har provat one.com? Är det lätt att skapa och förstå sig på det där? Kan folk kommentera och sånt ändå eller krävs det mycket jobb bakom det?

Borde jag egentligen veta eftersom jag är utbildad webbredaktör, haha. Tycker dock inte att utbildningen var så givande.. Därför vänder jag mig till er och hoppas att någon snäll själ kan dela med sig av erfarenheter!?

PS. Pinsamt att mobilabonemanget 3 inte funkat på flera timmar... Blir galen! Nog för att jag alltid hatar mitt 3abonemang men idag hatar jag det lite extra! Håll ut ett par månader till Lisa, sen blir det HEJDÅ till 3 asen forever! KASS!

Platt eller lockigt till bylinefotograferingen?

Godmorgon!

Idag har jag varit uppe många gånger, klockan 06, 07, 08, 10. Ingen bra sömn där kan jag lova. Haha, har bokat tid på UM och ska vara där klockan 13. Hur jag ska hitta dit är nästa bekymmer, men det brukar lösa sig! :)

Imorgon ska jag till ST för bylinefotografering. Vad ska jag ha på mig? Hur ska jag se ut i håret? Tycker ni att jag ska platt hår (första bilden) eller lite lockar i (andra bilden)?

 

Dessutom har jag skickat efter Word och alla program som ingick. Dags att ha det nyaste om jag ska kunna använda det rejält. Och en Lisa utan möjlighet att skriva är ingen riktig Lisa. Ska dessutom skicka efter ett Photoshop men vet inte vilket, vissa kostade ju hur mycket som helst!?

Nej, dags å trycka gröten. Slut på "en-chokladkaka-om-dagen-för-jag-är-sjuk" kan meddela att det är en kass diet trots att det är det enda man äter. Har då mer gått upp än ner i vikt av att. That sucks! Men kortisonen verkar hjälpa och nu är det bara lite hosta och lite svårt att andas. Får börja lugnt med att ta en promenad idag!

Nå, lockigt eller platt?
Bilden kommer ju trots allt användas på obestämd tid, kan bli länge ju! :)


6 timmar på Vårdcentralen är ingen större hit



När jag "checkade in" på Vårdcentralen klockan 13.58 trodde jag att det skulle gå fort, lyssna lite på andetag kan ju inte ta så lång tid? Men shi fick jag! 6 timmar senare gick jag ut i mörkret med något lättare andetag men relativt många frågetecken.. Jag hann iaf läsa en bra bit i Egoboost, jag hann va irriterad på Sundsvalls förlust och jag hann skriva många sms utan några riktiga svar i. Jag hann dessutom få en orolig pojkvän som insåg att jag inte hade hört av mig hur det hade gått när han gått av isen, men jag var ju fortfarande kvar, tur va väl att jag hann svara honom direkt och efter nån minut så var han lugnare! :)

Under mina 6 timmar på sjukhuset hann jag dessutom vänta lääänge, jag hann andas många djupa andetag för läkaren, jag hann få veta att jag skulle ta blodprov, börja gråta och ta blodprov, jag hann andas brikanyl (?) i ca 30 minuter, jag hann "shotta" en stor dos kortison och tillslut kunde jag andas lite lättare. Annat än imorse klockan 6 när jag inte vågade somna om för jag var rädd att jag inte skulle vakna igen, då har man svårt att andas vill jag lova! Det jag fick veta hos fabror Doktor var att jag INTE hade astma, jag hade INTE lunginflammation... Som jag uppfattade det så hade jag någon slags inflammation därav fick jag köpa svindyr inhalationsdosa med kortison, han avslutade dessutom med att säga "blir det inte bättre eller om det blir sämre så får du åka till akuten eller vårdcentralen imorgon igen". Kul avslut... Dock känns det bättre nu men samtidigt har jag inte lagt mig ner än.. Det kommer jag inte heller göra förrän inatt när Niklas kommer hem!

Så nu vet ni hur läget är,
2,5 veckas hosta slutade visst i andningsproblem och vårdcentral (hade gärna lagt pengarna på roligare saker dock...)! Saknade dig i massor, pappa, när dem skulle ta blodprov! Kändes helkonstigt att du inte var där och höll mig i handen som du alltid gör annars när jag gråter och dem sticker mig! :)

One Tree Hill, gurka&morötter med Fresh Island dip & lite kortison får avsluta denna långa dag!


Egoboost & vårdcentralen

Hade en riktigt trevlig kväll med grymt härliga människor igår! :) Idag har jag haft svårt att andas, städat å ringt sjukvårdsupplysningen. Efter att ja beskrivit min "sjukdom" å tatt ett par djupa andetag skickade hon mig till vårdcentralen. Har nu suttit här 1 timme å har en känsla av att de kan bli fler... Jag var iaf smart nog att ta med mig en bok! Blondinbellas Egoboost fick de bli! Det är helt sjukt ju, de stämmer så nedrans bra att man ibland undrar om hon vatt inne i ens egen hjärna å rotat!? Jag tror faktiskt att den här boken kommer hjälpa mig en hel del, jag hoppas innerligt de! Dessutom tycker jag att ni som är som jag, som sitter inne på en helvetes dålig självkänsla ska ta er an den här boken! Nu ska vi boosta vårt ego å bota vår dåliga självkänsla!

Ikväll blir det Ramlösa och Coca Cola

Tusen tack för era fina kommentarer om mitt röda hår! :) Litar på dig Ellen och behåller det över hösten, sålänge det är inne sen får du återkomma med nästa innefärg! ;)
Det är tunga dagar nu med all panikhosta, andningssvårigheter å nu även huvudvärk men ibland får man bita ihop! Det ska jag göra ikväll då de bär av på födelsedagsfirande för Veronica! Blir en lugn kväll utan alkohol men jag får iaf träffa lite folk, ska bli grymt skoj! :)
Niklas åkte dessutom imorse och är inte tillbaka förrän söndagnatt, blir tomt i sängen men sålänge dem tar ett par poäng så är de lätt värt de! Har ändå sovit halva dagen, andra halvan har jag sett OTH. Inget Niklas är intresserad av ändå :) Något han däremot skulle kunna vara intresserad av är en snygg flickvän, men förhoppningsvis räcker de att jag lägger upp några bilder och tvingar honom att klicka in på bloggen under den lååånga bussturen! :)



Nu får ni se lite mer rött,
dessutom vill jag önska er en grym lördagskväll!
:)


Rödluvan

Som utlovat bjuder jag idag på bilder på mitt nya röda hår! Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag gillar det eller ej! Men det blir ju helt klart fränare när man har ett sminkat ansikte till!







Nå, vad tycks om det röda?
Spara eller färga över?

Nu bär de av på hockey! Hejjjja Sundsvall!!


Att spy eller ge sig ut på löparrunda?



Har nu hostat i 2 veckor och det blir bara värre, vad gör man? (Köper hostmeducin antar jag..  men jag är smålänning!) Har fått träningsvärk i ryggen av all hosta och får ibland panik för att jag inte får luft, känns lite som astmaanfall fast alldeles för ofta och korta.

Idag när Niklas åkte på träning hämtade jag vindruvor, kröp tillbaka ner under täcket och satte på Cinderella Story 3. Utanför hörde man ösregnet, mysigt!
Sen gick jag upp och gjorde mig en gröt (har börjat äta det i hopp om att slippa min ständiga hunger!) och efter ett tag gjorde jag en halv kladdkakesmet som jag tryckte i mig till One Tree Hill.
Ångesten infann sig ganska så snart och valet låg på att spy upp det onyttiga eller ge sig ut på en löparrunda. Eftersom att spy är det värsta jag vet insåg jag ganska så direkt att svira om till träningskläder och knyta skorna var ett betydligt bättre val! Kommer inte ens ihåg sist jag sprang utomhus, men herregud så skönt de va! Någon där uppe tyckte nog om att jag tog mig en tur för jag fick både sol och mitt älskade regn! Amazing! :)
Efter en dusch satte jag mig sen på balkongen med min nya deckare och njöt!

Imorgon LOVAR jag att ni ska få en bild på nya hårfärgen!
Då ska jag ändå till Birsta för att handla födelsedagspresent, kanske hitta en ny outfit till helgens party och senare på kvällen är de ju dessutom hockey innan Niklas lämnar mig för en annan hockeytrip!

Godnatt, många kramar!


Ooops I dit it again....

.....I played with my hair! Got red on the spot! ;)


Add some colour to this hair?



Jag verkligen HATAR min dator. Datorn som idioten på SIBA lurade på mig för 10.000:-! Den funkar ju för i helvete aldrig!! Tänkte prova att byta frisyr med hjälp av veckorevyns kändisfrillagrej men neeej datorn vägrar öppna popup fönster. Hur jag än gör å ändrar inställningar så går de inte...! Snacka om att vilja slänga ut datorn från balkongen!! Tror ja ska åka te SIBA när Niklas kommit hem, antingen får dem fixa den eller ge mig en annan! Lita ALDRIG på Siba!!

1. Vill färga håret! Tänk om jag ångrar mig när jag gjort det isf?
2. Idag fick jag Camilla Läckbergs nya bok av mamma (TACK!) vill börja läsa nu på direkten!! :)
3. Vill ha ett jobb NU! Att inte ha nåt att göra är inte min starka sida...

OM jag vågar färga håret idag får ni antingen träffa en glad eller ledsen Lisa senare under dagen, men jag vet inte än...

Igår var Veronica dessutom här för tacos, Friends with benefits (som inte alls levde upp till mina förväntningar!) och Idol. Killarnas match blev spännande i sista perioden men slutade tillslut 2-1, bra jobbat tycker jag! Alltid bra med trevligt sällskap!:)

:)


Jag har världens finaste familj

Jag är helt säker, minst 467% säker! Jag har utan tvekan världens underbaraste familj! Finns inte ens ord som beskriver hur bra dem är!! Jag älskar er så mycket! <3



Ni ser ju bara vad som damp ner i brevinkastet idag, snacka om att mitt leende sträckte sig hela 80mil, härifrån till Ljungby! :D
Allt syns inte på bild men;
1. Grattiskort och grattispeng från mormor & morfar <3
2. Veckorevyn och bok från mamma <3
3. Grattiskort, trisslotter (med vinst hoppas jag!) och efterlängtade Gasin (reportage om modell Natalie Nebeling och min älskade vän friidrottsproffset Lisa Linnell! Tycker det var grymt bra så plocka på er en Gasin, vet att de finns på Roddys i Ljungby bla.) av pappa <3

Dessutom har jag fått massa fina grattissms å inlägg på FB. TACK älskade ni! <3

Förstår ni nu att jag har världens bästa familj,
& världens bästa vänner!
<3

Skickar VÄRLDENS STÖRSTA KRAM till er!
LOVE


ÄNTLIGEN



1 bild säger mer än 1000 ord!

Som jag har längtat! Ända sedan den dagen när jag hade jobbat nonstop och bara borde somnat direkt jag kom hem men inte kunde sluta läsa.. Det var sista boken! ÄNTLIGEN kommer nästa! Att min underbara mamma har beställt den till med gör inte saken sämre, den borde trilla ner i brevinkastet vilken dag som helst nu.. Tack Camilla Läckberg, Tack Mamma!


Rolling in the deep



Kom att tänka på den här videon som Pillan visade när hon va här! Kan inte sluta le av den! Vet inte om det är för att flickan är så grym, för att dem verkar ha så kul ihop eller bara för att den är så jäkla underbar!? :)


Ett leende till er alla



Skickar ett stort leende till alla er fina som alltid stöttar mig och pushar på mig!
Tack för alla era grattis! Det värmer i massor ska ni veta <3
Ni är BÄST!
Hoppas mitt leende smittar av sig :D


Första jobbet i Sundsvall



SÅHÄR GLAD blev jag idag när jag öppnade mejlen för att oväntat nog ha fått ett jobberbjudande! :) Jag tackade JA på direkten och ser verkligen framemot att! :) Mer exakt får ni veta framöver men ni som gillar det jag skriver kommer att bli glada!!

Wiiihie!
Ps. Det är inte mkt jobb, långt från hel- eller deltid men en början! :) Ds.


Vinnare av Vecka 36



Idag fick jag boken "Vecka 36" skriven av Sofie Sarenbrant som jag och nio andra hade turen att vinna! Boken ser riktigt spännande ut och jag ser verkligen framemot morgondagen då jag planerar att hålla mig inne och bara titta ut på höstvädret samtidigt som jag påbörjar läsningen av boken! Håller verkligen tummarna för att det är en bok man inte kan lägga ifrån sig, deckare är definitivt min favoritgenre när det gäller böcker! :)


Almost back

Trots att jag fortfarande är dyngförkyld känner jag att jag börjar komma tillbaka! Jag har fått jättebra pepp från fina människor, jag har beställt böcker som ska hjälpa en till bättre självförtroende (självkänsla? Kan någon förklara skillnaden för mig?) och jag har lite större hopp om att få ett jobb igen! Dessutom väntar ju en hemresa den 3oktober om inget annat dyker upp och hindrar det!


Almost back in buisness!


En oväntad syn



En syn jag aldrig trodde jag skulle skåda! Niklas, världens mest omtänksamma människa, på plan och utanför, tar ledningen i utvisningsligan med 27 minuter på en och samma match! (Även om jag inte tycker han förtjänade det, sen är jag kanske inte rätt person att bedöma det med tanke på min position som flickvän och mina erfarenheter i hockey... haha)

Däremot kan jag ju erkänna att jag gillar hans nya Bad Boy stil ;)


Säsongens första match



Nu sitter jag här och laddar för säsongens första match. Den spelas vid fyra idag mot Tingsryd. Blir spännande faktiskt! Efter matchen ska vi till Veronica å Eric så blir nog en bra dag/kväll!:)

Högre makter tyckte tydligen inte att de räckte med halsont å hosta så igår kom det dessutom en rejält täppt näsa! Eftersom jag hostar hela nätterna, brukar hosta i 3h i sängen innan jag ens kan fundera på att somna så sov jag å mina två nallebjörnar i gästrummet inatt! Kändes konstigt när Niklas låg i andra rummet, haha! Men efter ytterligare en tuff natt är de nu dag igen! Känner mig som en levande zombie, kan ju aldrig sova tack vare hosta å snuva. Blä! Det enda positiva med att vara sjuk är att man tappat 2-3kg på bara en vecka! Nu vill jag dock bli frisk så ja kan sova å hälsa på gymmet ist!

Håll tummarna för Sundsvall ikväll! ;)


Lisa Ensam i Sundsvall

Har än sålänge kommit fram till att bloggen borde heta "Lisa Ensam i Sundsvall"

Mamma har varit en ängel och beställt Camilla Läckbergs nya bok (som kommer ut 19/9) och en till deckare! Kommer rädda upp ett par dagar <3

Letat motionscyklar, crosstrainers och trampmaskiner på Sundsvallstorget och blocket. Likaväl som att bara sitta i soffan kan man ju träna samtidigt! Fick också en magtränare(?) idag, har dessutom min stora boll och pilates-tränings-CD.

Har också insett att alla intressanta utbildningar har redan startat. Att börja läsa 3 års journalistik här nästa år känns väl sådär med tanke på att N kommer troligtvis inte va kvar sålänge? Att läsa i Lund är ett alternativ för då kanske jag hade fått bo hos syster men samtidigt tror jag inte hon vill ha mig hängandes där sålänge ;)

Jag har äntligen skaffat Wordfeud och ni får gärna starta spel mot mig! Mitt användarnamn är "icebite"

Har blivit småsjuk med halsont och hosta.

Är inte pepp alls, inte på nåt faktiskt. Speciellt inte på att skriva massa blogginlägg, det enda som händer är ju att jag sitter ensam i lägenheten förutom den timmen på dagen när jag är på gymmet eller den timmen N är hemma å p-nappar.

Som Niklas säger, det känns som att någon dragit ur strömsladden ur mig.

Paus i bloggen?



Har ingen som helst lust att blogga. Känner mer för ösregn, ensamhet och One Tree Hill.

Ett stenhårt gympass förbättrade dagen och jag ska leta efter böcker som kan bygga upp ett självförtroende. Skriver när jag känner för det, nu ska jag fokusera på mig själv och tänka istället.

Take care,
vi hörs!


En helg med Pillan



Världens finaste Pillan har varit på besök här i Sundsvall och det har varit så galet skoj! Hon har fått se ishallen, åka bil i massor, se Sundsvall på dagen och även på natten, fått fika på Barista (se bilden), fått ha tjejmys i lägenheten, fått shoppa loss, fått dricka alkohol och massa roligheter! :) Tack bästa du för en toppenhelg! <3

Jag kan dessutom konstatera att jag ska:
- inte dricka alkohol på läääänge
- träna i massor
- börja läsa boken jag vann idag "Vecka 36"

Nu har jag städat hela lägenheten, hoppat frukost och lunch och nu blir det soffan!


Ljungbytidningar på posten



Idag fick jag hem två tidningar! Jätteroligt att se :) Hoppas ni tycker de va bra stuffs!

Jag fick migrän igår och det höll i sig tills nu nyligen när efterdyningarna istället har tagit över huvudet.. Hatar de! Ikväll ska jag dock träna med eller utan migrän! Veronica och jag ska gå på Core och Body Pump! Kommer ha asont imon kan jag lova! ;) Sen ska vi hit och se Robinson!

Nu ska jag göra lägenheten fin för nu är det mindre än ett dygn tills världens bästa Pillan är här! <3


Bakfrossa?

Flytten till Sundsvall har gjort mig oväntat huslig. Jag tycker det är kul att laga mat och baka! Här kommer lite på bilder på veckans godsaker! :)


En dag lagade jag pasta, fläskfilé och kantarellsås! SÅ GOTT!


Världens godaste, hemmagjorda smoothie!
1 lime
1 avocado
frysta hallon
fun lihgt - jordgubb
isbitar


Idag har jag gjort dessa maränger! Hoppas du gillar de Pillan! ;)


Jag gjorde också någon chokladmousse med LCHF metoden, man ska ha hallon till!

Nu ska jag städa..
& kanske baka mer!


Sorgligt

Gårdagens händelse känns fortfarande obegriplig. Jag är inget stort hockeyfan så jag borde kanske inte reagera såhär mycket men det är ändå 43 människor som förlorade sina liv och ännu fler som förlorade någon de älskar. Niklas lag har bortamatch idag, i Norge, men Niklas fick en tackling för nån dag sen som gjorde att han fick ont igen så han fick spelarförbud. Trots att jag hade planer hela dagen så är jag så otroligt glad att han inte åker på bortamatch. Det får mig bara att tänka på den hemska olyckan igår, hur tar man sig igenom att förlora sin älskade pga att dem får ett flygplan som knappt fick flygas? Jag vill bara att det ska stå på Aftonbladet att inget av det stämde, att alla ska leva igen. Men det kommer inte hända.. Jag är livrädd för den dagen det är man själv som förlorar någon man älskar. Jag hoppas att himlen är en underbar plats för jag har redan min farfar och min granne där. Ta hand om er och alla ni älskar!

R.I.P

Att läsa på Aftonbladet att ett helt hockeylag omkommit i en flygkrash var fruktansvärt obehagligt. Att Stefan Liv befann sig på planet är så otroligt tragiskt. Det finns inga ord som låter bra i ett sånt här sammanhang och jag kan inte ens föreställa mig panikkänslan hos alla dem som idag förlorade en kär familjemedlem. Alla tankar går idag till Stefan Livs familj och likaså alla de andra familjer som idag förlorade en älskad.
R.I.P


Första reportaget om mig - Lokaltidningen Ljungby

Som ni kanske förstår var krönikan ställe 2 av 4 ni såg mig.. Här ska jag ge er länken till den 3 av 4 platsen och samtidigt meddela att 4 av 4 är inte mycket roligare än reportage i Gasin.
Jag har ju börjat vänja mig vid att intervjua andra nu men att själv bli intervjuad var en riktigt rolig upplevelse! Samtidigt kan jag säga att det stämmer inte exakt, jag skriver inte krönikor och reportage för Sundsvall utan har bara haft inne en läsarkrönika. Jag valde inte Sundsvall helt själv utan vi kom överrens men Sundsvall var mitt förstaval. Person jag vill träffa; Anders Bagge! Jag är så jäkla nöjd för som jag funderade på denna fråga! Haha.


På lokaltidningens förstasida ser de ut såhär!


Och liten del i reportaget! :)

Nu ska jag ge mig ut i världens höstoväder. Hur mysigt som helst, ösregnar, blåser och bara skriker höst! :) Efter ett möte med min jobbcoach ska jag utan tvekan hem och mysa ner mig i soffan! Ikväll tänkte jag och Veronica gå på ett pass på Golds, får väl se hur vi känner när de närmar sig! Antingen blir vi supertaggade eller tvärtom.. :) För att komma till reportaget klicka HÄR eller på någon av bilderna! 

Första reportaget om mig ju! Känns så kul! :)
Hade varit jättekul å höra vad ni tycker!


Choosing my own way of life

Dagens krönika kan även läsas i Smålänningen den 7/9 2011.



Jägarna 2



Började dagen med ett kort gympass innan jag slängde mig i soffan för några avsnitt PLL. Vid 15 hade jag tid hos Arbetsförmedlingen där jag fick en jättebra "handledare". Ser frameot morgondagens möte med jobbcoachen, dock känns de sådär att jag som haft sovmorgon i snart 4 månader ska vara där klockan 8.00.. Hur ska detta gå? ;)
Väl hemma gjorde jag oss en varsin nyttig smoothie, lätt den bästa jag gjort genom tiderna, så jäkla god men framförallt så sanslöst nyttig!!
Veronica smsade innan och frågade om vi ville hänga med på bio; Jägarna 2! Gissa om Niklas blev glad! Haha, jag tycker såklart också att det ska bli jättetrevligt! :D Dags å ladda upp med lite mat och Segemyhr!

Imorgon kommer Lisa 2 av 4..... Kanske även 3 av 4. Vem vet?


Hur man lägger upp ett videoklipp i bloggen!

Sofia:
Hejj, mamma/Annelie visade mejj din blogg, och jag bloggar oxå men jag vet inte hur man laddar upp videos från youtube? x)
Skulle vara tacksam för svar (;

Svar:
Hej Sofia!
Men så kul! Vad heter din blogg? Den vill jag gärna läsa! :) Ska visa dig här nedanför hur du lägger upp videos från youtube! :)


Välj ditt videoklipp först!
1. Klicka på Dela
2. Tryck "Bädda in"
3. Kopiera all text som då dyker upp.


Gå sen in på bloggen och välj skapa nytt inlägg!
1. Tryck på HTML
2. Klistra in all text från punkt 3 i föregående bild
3. Tryck Uppdatera.
Då dyker det upp en svart ruta eller ditt videoklipp,
tryck sen spara & publicera.

Hoppas detta var till lite hjälp annars får du ringa så ska jag hjälpa dig :)

Eftersom att mina grabbar är dem bästa bjuder jag här på deras fantastiska cover på "Nu tändas tusen juleljus", bättre blir de inte asså! ;)


Niklas på bild i Aftonbladet





På bilden som ligger på Aftonbladet ser man dessutom Niklas! Bilderna är printscreenade från www.aftonbladet.se

Nu har jag hittat recept på kantarellsås, kanske man ska lyxa till det med riktigt god mat idag när vi båda är lediga!? :) Ska dessutom försöka få ihop en god och nyttig hallon"dryck"/"smoothie" som den Barista har, men till helgen när jag får bästbesök ska vi nog in till stan så jag får bjuda min fina ljungbybo på denna goa dryck! :D


Recept: Pizzasnurror



Du behöver :
Smördeg
Chilisås
Mozzarella
Strimlad skinka
Oreganokrydda

Gör så här :
Ställ ugnen på 225 grader
Kavla ut smördegen något och bred över ett lager med chilisås.
fördela mozzarella och strimlad skinka över. Rulla ihop till en längd ( som man gör när man bakar bullar )
Och skär sedan lagom stora bitar , och lägg på en bakplåt med bakplåtspapper.
Strö över oregano krydda och grädda tills de fått en vacker gyllene brun färg.

Serveras varma / ljumna



Annelie tipsade mig om Jennys matblogg och jag tycker att den är helt fantastisk. Idag tror jag att jag ska ge mig på hennes maränger och chokladmousse. Får se hur det går.. ;)


Californa King Bed

Idag har svärföräldrarna och hundarna åkt hem efter en jättemysig vistelse! :) Efter lite dammsugning har vi sen tatt de väldigt lugnt, blev en lång p-nap och sen idol! Efter det blev de choklad, segemyhr och kvällsmacka! För 1,5h sen lämnade Niklas mig för nån kvällsbira hos Thörn så nu har jag fått pyssla med sista hockeykorten och leta lite tågbiljetter, kanske får finbesök till helgen! Hoppas :D

Njut av underbara låten precis som jag har gjort ett tag nu :)


Sundsvall - Timrå

Fredagskvällen gick till att se filmen "The Roomate". Jag brukar inte gilla läskiga filmer men med tanke på att skådespelare från Gossip Girl, One Tree Hill och 90210 var med så måste jag ändå ge den ganska högt betyg. Ida och jag kom fram till att jag borde skaffa mig ett liv, 12-14 serier är tydligen inte så normalt att följa.. Haha! Men jag är ju ganska OK ändå! ;)
Lördagen började med shopping för mig och Carina, precis som fredagen, en loppis hamnade vi också på så numera är de inte bara brittan som gäller i blå faran utan även Shania Twain! Haha! Sen bar de av på hockey för tredje dagen i rad. Timrå var det bästa laget Sundsvall mött i helgen och det blev rättvist 1-4 (eller 1-3?)! Efter matchen var grabbarna och respektive bjudna på mat, likaså alla duktiga funktionärer som ställt upp i helgen och kommer göra det den kommande säsongen och lite mer folk. Det bjöds på supergod mat (kantarellsås!!!!) och bästa sällskapet! Vilka fantastiska tjejer de finns här! Jag hade då så kul och trivs så sanslöst bra! :) När magen (som inte hade fått sin maggelé) började krampa lite smått överatalade jag Niklas att jag och mina nya höstskor inte ville inte till stan, speciellt inte då de andra tjejerna inte skulle ut! Så tillslut hoppade vi in i Brages bil istället för en taxi och åkte hem. Niklas ska ju ändå på inkilning i slutet av denna vecka så tror han kommer få sin dos av alkohol ändå! ;)
Nu tänkte jag bjuda er på lite bilder från Sundsvall - Timrå matchen! Alldeles för lite "tycka till" på hockeybilderna tycker jag allt!

Alla bilder tillhör mig och vill ni använda dem till något så måste ni be om lov innan. Antingen i kommentarsfältet eller till min mejl; [email protected]




Många fans stöttade laget!


Burlin som spelar i samma backpar som Niklas


Blev inte så mycket bråk som jag å min kamera hoppats på.. ;)


Ishallens andra ljungbybo - Johan Andersson!


Lite gruff, gillar domarens vrål! haha












Alla bilder tillhör mig och vill ni använda dem till något så måste ni be om lov innan. Antingen i kommentarsfältet eller till min mejl; [email protected]

Hade gärna bjudit på bilder från resten av kvällen men hade ingen kamera alls med mig, kvällen fick då lätt 5/5! Bra jobbat Sundsvalls förening :)


Sundsvall - Modo

Carina och jag har idag haft en heldag med shopping i Birsta City, till avslutning bjöd hon på god kinamat! Sen var det dags för hockey. Precis som igår fick höstskorna och systemkameran med zoomobjektiv hänga på. Dagens match bjöd på galet mycket spänning! Sundsvall vann skotten och jag tycker utan tvekan att dem var det bättre laget! Tyvärr spelar det ingen roll sålänge inte pucken går in och matchen slutade tillslut 0-2 till Modo. Frågar ni mig så var Niklas definitivt lagets bästa spelare! :)
Peter Forsberg var dessutom på plats och fina Ida tog tillfället i akt att intervjua honom för "sitt" företag Sportwire (som kommer slå igenom på ett par år, trust me! Håll utkik efter Sportwire i reklampauserna på tv4...) och HÄR kan ni se intervjun!

Alla bilder tillhör mig och vill ni använda dem till något så måste ni be om lov innan. Antingen i kommentarsfältet eller till min mejl; [email protected]




Svanis försöker rensa!




Svanis (Svanberg)


Enis & Thörn (Enberg & Thörn)


Ajdå..


Niklas fick skjuta i massor, snart kommer han göra mål eller ass i massor tror jag allt!


Duktig på att trycka till har min man allt blivit!


Aj!




Niklas påväg mot sin första utvisning i Gärehov!


Alla bilder tillhör mig och vill ni använda dem till något så måste ni be om lov innan. Antingen i kommentarsfältet eller till min mejl; [email protected]


Puh! Det var många bilder att fixa till (dålig redigering pga. att jag inte har något Photoshop för tillfället!) och om ni undrar hur jag fick tid så var det pga. att det var fotboll på tv... Jag totalvägrar fotboll! Hockey är kul, det går snabbt, det är roligt att fota och får jag tråkigt kan jag bara kolla på min fina pojk! Fotboll däremot är pest och pina. Tur för er, nu fick ni ju massa bilder! ;)


Sundsvall - Brynäs

SCA cupen är igång och älsklingens första match blev mot Brynäs. Tillsammans med Brage, Carina och en tjej vid namn Isabell lämnade vi Sundsbruk för att ta plats i Gärdehov. Det är helt sjukt vilka sköna stolar, annat än Trojas där man har ont i rumpa och rygg innan man satt sig.. Här är det mjukt både på sits och rygg! Amazing! Mina nya underbara höstskor fick följa med på matchen, likaså systemkameran och zoomobjektivet. Allt för att pappa (och alla ni andra intresserad) ska få se ishockeybilder! :)

Alla bilder tillhör mig och vill ni använda dem till något så måste ni be om lov innan. Antingen i kommentarsfältet eller till min mejl.


Hockeysveriges snyggaste kille!


Krasch!?










Sista bilden blir på ett Brynäsmål.. En bra bild men jag önskar att det var Sundsvall som gjort mål på Brynäs! Matchen slutade 3-6 men Sundsvall gav verkligen grabbarna i Brynäs ett bra motstånd!

Alla bilder tillhör mig och vill ni använda dem till något så måste ni be om lov innan. Antingen i kommentarsfältet eller till min mejl; [email protected]

Hoppas ni gillar att få lite bildchock inom hockeyn också! ;)
Säg gärna vad ni tycker, ris och ros är alltid välkommet!


Pizzasnurror



Pizzasnurrorna gjorde succé, Annelie! Tack för tipset! Supergott och tar max 5 min att göra, sen ska dem bara in i ugnen och gräddas lite! :)


Stressad

Hemma efter Sundsvall - Modo där Sundsvall utan tvekan va bättre laget men tyvärr ville inte pucken in! Niklas var dessutom toppenbra! :) Nu har vi hållt andan läääänge i en jämn match!

Igår var det Brynäs mot Sundsvall och även där va grabbarna grymma!

Har inte riktigt tid för bloggen men lovar er massor av hockeybilder efter helgen!

Imorgon ska vi se Timrå - Sundsvall och sen tror jag minsann att killarna och respektive ska ses å äta nåt gott, vi får väl se! :)

Ha en trevlig helg så hörs vi!

Finaste sis i tidningen



Någon tycker visst om mig idag! När jag kollade i dagens Smålänning fick jag se Micke och världens sötaste lillasyster! Så nu är jag om möjligt ännu gladare! :D


Underbar morgon

Godmorgon min fina!

Vilken underbar morgon alltså! Taggad för ett stenhårt pass på gymmet (ska åka när som!) och innan det ska jag in i gallerian och se om Glitter har den Donut-bun som Ewe köpte i ullared! :)
MEN den bästa nyheten är att jag trodde alla mina serier skulle komma i slutet av september någon gång men så hittade jag 12 nya avsnitt av Pretty Little Liars! Hur underbart är inte de då? YEAHJ!
Ska bara hinna städa, bädda gästsängen, göra glasyr till muffinsen, göra pizzasnurror, diska, välja kläder och sminka mig och sen kommer Carina, Brage, Lucas och Ozzy! Vid 19.00 blir det dessutom hockey, Sundsvall mot Brynäs! Även jag tycker det ska bli kul ;)

Älskar dagar som denna, när man bara njuter av allt! :)
Hoppas ni får en lika bra dag mina vänner & mamma, pappa och storasyster! <3


Den här otroligt vackra bilden tog vi igår! Haha. Niklas kommentar efter; Asså shiet! Jag blir nästan rädd för mig själv. Kan vi framkalla den självlysande? Haha!


RSS 2.0