Almost back

Trots att jag fortfarande är dyngförkyld känner jag att jag börjar komma tillbaka! Jag har fått jättebra pepp från fina människor, jag har beställt böcker som ska hjälpa en till bättre självförtroende (självkänsla? Kan någon förklara skillnaden för mig?) och jag har lite större hopp om att få ett jobb igen! Dessutom väntar ju en hemresa den 3oktober om inget annat dyker upp och hindrar det!


Almost back in buisness!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Självförtroende är vad man gör,

Självkänsla är vem man är :)

2011-09-18 @ 17:39:04
Postat av: Anonym

Man kan säga så här;

sjävförtroende är när du tror på dig själv.

självkänsla är hur du känner för dig själv.Du kan till exempel ha bra självkänsla, dvs att du tycker om dig själv och den du är, men ha dåligt självfötroende på jobbet, dvs att du inte riktigt är självsäker i det du ska göra.Du kan ha dålig självkänsla, dvs att du inte gillar och är bekväm med den du är, men fortfarande ha ett gott självfötroende på tex jobbet och vara en stark person som är duktig på det du gör.Förstår du skillnaden nu? Hoppas jag hjälpte dig.Jag har en god självkänsla. Har accepterat mig själv för den jag är, mina brister också. Jag vet vem jag är.

Men självförtroendet sviktar hela tiden, beroende på hur säker och duktig jag är på det jag ska göra.Jag har en känsla av att du måste jobba på din självkänsla för självförtroende har du väl tycker jag!2011-09-18 @ 19:57:54
Postat av: Mikaela

Ja men eller hur!!Hahaha! Ja alltså fyfan jag skulle varit vansinnig på läktaren om jag hade varit du! Jag hatar när spelare får matchstraff för att spelaren har suuuperont och sen mår han jättebra så fort den andra spelaren kliver av isen, usch!

2011-09-18 @ 21:28:58
URL: http://mikaelagabrielson.blogspot.com
Postat av: marre

Fin du är!!:)

2011-09-19 @ 00:24:11
Postat av: Lisa

Tack för era förklaringar! Du har helt rätt E, det är självkänslan jag behöver jobba på efter din förklaring! :)

Marre - du är fin! :)

2011-09-19 @ 21:38:40
URL: http://lisaisundsvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0