Vad är det som går och går? (Jag!)



Här ser ni dagens andra pass som jag precis är hemkommen från. Är lagom less på att bara gå nu så snälla hals, nu har jag varit sjuk i snart en vecka - det räcker väl? Imorgon kan jag väl få vakna med min röst och utan smärta!? :)

Kommer somna gott efter träning och kvällsmackor! :)


Kommentarer
Postat av: Sandra

va duktig du är :) önskar att jag hade samma självdisciplin som du! blir mest soffhäng här istället haha, men ska verkligen ta tag i det där snarast!



jobbsituationen är helt hopplös för min del just nu! skickade iväg en ansökan förra veckan till ett jobb jag verkligen vill ha, men är ganska säker på att de är 100-talet till som känner likadant, så mina chanser är ju typ noll :( här nere är dom tydligen väldigt noga med utbildningar hit och dit, vilket inte direkt är någon fördel för mig eftersom jag "bara" gick media på gymnasiet. Vill ju precis som du ha något journalist-liknande jobb om jag hade fått välja själv. Men chanserna att ta sig in på någon av stans tidningar bara sådär, utan erfarenhet, känns ganska små. Men å andra sidan så skadar det ju inte att testa.. men så kommer självförtroendet ifatt en o så vågar man inte :)



hur går det för dig? ska du vara hemma i ljungby under sommaren?

2012-01-24 @ 10:28:40
URL: http://sandrar.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej, skulle du ha lust att göra ett länk byte?:)

Bara att höra av dig i så fall!:)

2012-01-24 @ 18:54:00
URL: http://inmyownway.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0