Nya traditionen

En av de mysigaste traditionerna jag har på mina hemresor till Ljungby är när jag får träffa salladsbuffén! ;) Här är några bilder fina Louise tog senast! <3


Louise & Jag


Lisa & Rebecka

Underbara tjejer! Saknar er i massor!


Kommentarer
Postat av: Sofi

Nä fasen vad trist och kolla ensam, niclas hade varit ute och festat igår så han somnade in i andra period och jag slutade kolla innan tredje lite synd men dom vann ju så de var ju skoj för sverige ;) Allt bra annars? Kramis

2012-01-06 @ 11:05:47
URL: http://sofiralin.blogg.se/
Postat av: Lina

haha, ja har sett de! så pinsam är hon. måste vara jobbigt för killen att hon hela tiden hemma ska prata hockey, analysera matcherna med honom osv. tror dom behöver koppla bort hockeyn ibland. de får verkligen min göra iaf, tror han uppskattar de. när vi väl snackar hockey så skrattar han bara. mina härliga analyser kan man inte ta speciellt seriöst! tycker mest om att driva om hockey! haha. blir nog ganska kul när jag inte kan hockeyn, hon däremot blir typ arg om han gör en dålig match, skulle inte förvåna mig om hon filmar matchen och kollar genom efter! ;)



man märker verkligen att hon bara är ute efter hockeyn. de gör allt ännu värre. förhoppningsvis märker han de snart. hela tiden skryter hon att han är så bra, men då borde han ju iaf spela i ett seniorlag, jag menar de är ju tillomed många 92or som spelar i nhl! haha.

och varför spelade han inte jvm? enligt henne är han ju en supertalang! ;)



och nej! man kan inte älska någon efter några veckor! man kan vara förälskad, men inte älska! för oss tog de några månader, jag ville absolut inte säga de för tidigt, då säger man de bara för ett - inte för att man älskar!

lovar att de är VÄLDIGT mycket hon inte vet om honom. kanske allt när de gäller hans hockeykarriär, de sökte hon upp innan hon började prata med honom! ;) status att vara "hockeytjej"? snarare tvärt om! kan ju vara ett helvete! haha.



nej, va pinsamt, om han nu gjorde de varför berätta för sånna man inte känner (antar att hon inte känner massor av allsvenska och elitspelare, då skulle hon väl varit tsm med dom)

nej, de vet jag att dom inte gör. iaf inte robbans lön. visst finns de säkert några i elitserien som ligger runt 25 000, men jag lovar att hennes kille inte är i närheten av den summan!

väldigt synd! fan va kul de hade varit upp, styrt upp fikor med endast skitsnack! haha. hon förtjänar de mer än någon annan, och alla påhopp på dig, vafan håller hon på med. jag kommenterade någongång också, sen kom jag att tänka på att de lätt kunde komma ut om dom nu har samma agent och sånt. han hade tillomed hört att hon var väldigt speciell! haha



de är ju också sjukt. lite samma sak här, tränaren vågar inte bänka någon, nästan som när man var liten, alla ska ha exakt lite mycket speltid. (ibland händer de att nån bänkas - men de krävs sjukt mycket!!) . tycker de är orättvist att robban som har 32poäng och +13 ska spela lika mycket som han som ligger på 2poäng och -11. vad tänker man då? (ta inte de som skryt nu - de var inte de jag ville få fram, de var bara ett exempel. haha!)

jag hoppas att de vänder här nu, sån sjuk skillnad på när man får hem en kille som vunnit och en som förlorat. de förstår nog inte dom som inte har "hockeykille". man kan ju ha typ tre kvällar i veckan som är helt förstörda för förluster! haha

tur att han är hyvsat lätt att pigga upp, genom att få honom tänka på honom (ännu en gång - sjukt synd om oskar).



ja precis, schema är alltid mycket bättre.

oj, de är ju skitbra. hoppas tränarna ser de då så de ger man mer förtrående, annars är de ju svårt att växa på hockeyplanen!

nja, vi tränar under uppehållet och sommaren tsm. inte så mycket mer. en gång här i stockholm, när de hade egenträning.

iofs när jag springer ute och så brukar han få cykla bredvid. jag är så sjukt obekväm att vara själv pga av epilepsin. men de är kul när man kan göra de tillsammans. då springer vi våran själva och sen kör styrka tsm! blir så mycket roligare då :)



FY va långt! haha

2012-01-06 @ 11:14:10
URL: http://liinaas.webblogg.se/
Postat av: helena

åh vad fin din blogg är

2012-01-06 @ 13:03:27
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Å jag saknar dig med gumman! <3

2012-01-06 @ 17:39:27
Postat av: saknar dig med lisafisa!!!

2012-01-06 @ 19:14:49
Postat av: Louise

Åh Lisa det är alltid lika roligt när du kommer hem och vi kan träffas allihopa :) En mycket bra tradition!! Hoppas allt är bra med dig? <3

2012-01-11 @ 14:00:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0