Rödluvan lägger upp ett HT schema för er alla



Är så sinnesjukt less på dessa grabbars otur! Man kan vara helt värdelösa men man kan också ha mycket otur. Det sistnämnda tycker jag personligen att Sundsvall Hockey har! Att förlora med udda målet måste vara det värsta och det har dessa stackars grabbar gjort en hel del.. Att flera spelare är sjuka inför varje match gör ju inte heller saken bättre, men långa bussresor, många träningar och det kyliga norrlandsväder spelar kanske in? Haha. Jag vet inte så supermycket om hockey men en sak vet jag, jag hejar på Sundsvall Hockey och jag håller alla tummar och tår jag kan för att vinsterna ska börja trilla in! Jag vill ha en superglad sambo, inte en som får sämre självklänsla för varje förlust. Så du som bestämmer, det är dags att skicka lite tur till dessa grabbar nu (speciellt till min #21 tack!) :)
Heja, heja, heja!



Om vi då ska gå över till glada Lisa som har blivit hörd av högre makter och fått lite tur så kan jag meddela att hon återigen är rödhårig. En ny toning är precis utsköljd! Yeahj! Innan det var jag och Veronica en sväng på Birsta där vi shoppade loss och åt kvällsmat! Bättre sätt att spendera ensamma kvällen får man ju leta efter :) Snart får jag dessutom besök till kvällsfikat, å då e de inte Niklas som har tagit ett privatjet hem (om någon nu trodde det?)!

Nu lägger vi upp ett Hålla Tummarna (HT) Schema:
Torsdag: HT för Lisa
Fredag: HT för Niklas & Sundsvall Hockey
Lördag: HT för att nya ugnen är på plats
Söndag: HT för Pappa och Maja (och Albin) som ska köra sträckan Ljungby-Sundsvall, 80mil

Over and out.


Kommentarer
Postat av: Anonym

äääähhhh de vänder!:)

2011-10-27 @ 07:00:42
URL: http://sofiralin.blogg.se/
Postat av: Sandra

jag håller tummarna!! ;)

2011-10-27 @ 10:28:44
URL: http://anotherfucking.blogg.se/
Postat av: Ewe

HT-pågår!!

du får köra HT imon mellan 8-11 =)

2011-10-27 @ 10:34:23
URL: http://jahnsen.devote.se
Postat av: Mikaela - hockeyskribent

Jaaa det ska bli himla kul! Jag har inte sett Piteå så mycket förutom ishallen men på dig låter det ju som att det är bra så jag litar på dig!;)



By the way.. det där med förkylningarna pga de bor i norrland, borde inte Skellefteå spelarna också vara förkylda och aldrig vinna då?;D

2011-10-27 @ 12:33:20
URL: http://mikaelagabrielson.blogspot.com
Postat av: Mikaela - hockeyskribent

Föresten! Kan du fråga din man (eller du kanske vet?) vilka områden i Pite man INTE ska borde bo i?:):):)

2011-10-27 @ 12:37:59
URL: http://mikaelagabrielson.blogspot.com
Postat av: Mikaela - hockeyskribent

Haha oj ta det lite lungt? Det var mer menat som ett skämt att man inte kan skylla förluster på en förkylning för alla lag har förkylningar. Och nä, Sundsvall tränar verkligen inte mer än Skellefteå.. Och Nä sundsvall har inte "mest bortaresor" för alla lag har lika många, däremot har Sundsvall längre! Ta det lungt. Du måste kunna skilja på seriöst och skämt.

2011-10-27 @ 14:01:32
URL: http://mikaelagabrielson.blogspot.com
Postat av: Mikaela - hockeyskribent

Och ska vi förövrigt vara såna så kan jag ju säga att juniorerna åker buss ÖVERALLT, dvs ända ner till södra sverige och de är inte mer förkylda för det......

2011-10-27 @ 14:11:23
URL: http://mikaelagabrielson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0