Sparkling Magasin - UTE NU!Tänkte bara meddela er att Sparkling Magasin finns nu ute i butiker i Ljungby (och lite andra kommuner såklart) och ni hittar 3 reportage av mig i tidningen! Skisenastion reportaget som ni ser på bilden ovan är ett av reportagen! :) För er som inte har tillgång till Ljungby så kan jag ju alltid lägga ut reportagen, men jag gör inte det arbetet i onödan så det är bara om så önskas.


Kommentarer
Postat av: Ewe

LÄGG UT!! =)

2011-12-14 @ 16:32:19
URL: http://jahnsen.devote.se
Postat av: Anonym

jag vill gärna läsa :)

2011-12-14 @ 19:40:12
Postat av: Lina

jo, de är sant. tråkigt att de är så långt mellan. de gäller att prioritera. och vid sånna här tillfällen kanske de blir just familjen, när man ändå träffar killen så ofta (men visst, jag förstår dig! hade absolut inte velat fira utan robban!- vi har turen att våra föräldrar bor hyfsat nära varandra )

oj, du har kämpat bra med julklapparna! jag är som vanligt ute sent. men jag har iaf lyckats köpa 5idag. så de är ju en bit på vägen :) och sen självklart har vi en del hemma.

så vi är en bit på vägen iaf! ;)jo de blir ju så! jag brukade väl umgås en del med de andra tjejerna. de jobbade inte speciellt mycket de heller! jag lagade mat och som sagt hittade på en massor av saker med robban!

tjejsamtal får man ta via telefon. de är helt enkelt bara att gilla läget. har man gett sig in i leken får man leken tåla! ;) de ordnar upp sig efter ett tag. men de är tråkigt att läsa att du inte trivs i sundsvall med tanke på hur mycket du ville flytta innan ni gjorde de!

de kanske blev fel stad trots allt. hur långt kontrakt har han?du får väl börja läsa en kurs eller något, de går ju alltid fixa något att göra på dagarna om man verkligen vill! bara använda fantasin (något jag har väldigt dåligt med) haha!ska ni ha någon julfest eller annat kul däruppe? :)

och förresten. se alla fördelar och möjligheter med att bo där! vänd allt till de posivitia! du får se en helt ny stad. ni får umgås supermycket nu när du inte har nått jobb.

man växer så sjukt mycket som person efter en sån flytt! :)

2011-12-14 @ 19:47:29
URL: http://liinaas.webblogg.se/
Postat av: PAPI

JAG VILL OCKSÅ LÄSA, SAMTIDIGT SKA JAG UT OCH LETA EFTER DEN I BUTIKERNA!!

2011-12-15 @ 07:36:34
Postat av: Annelie

Jag vill också läsa.

2011-12-15 @ 09:10:51
Postat av: Lina

nu ska vi se om jag lyckas svara på hela! ;) haha. de är bra att du skriver så långt. har jag nått att fördröja en stund med! ;)

händer tyvärr inte speciellt mycket mer om dagarna bara för att man är hemma! alla jobbar ju ;) hahajaa, de är ju så! de blir lite speciella jular efter en skiljsmässa. tyvärr.

vet hur de känns. har dina föräldrar träffat nya?

vi får pussla en del också för att lyckas få ihop julen (med tanke på mina skilda föräldrar) vi får sprida ut julen på flera dagar och sen fira halva julafton från varandra! men så är de väl bara några år till. när man får egen familj med barn och liknande så får ju de andra "anpassa sig" eller hur man nu ska säga! :)finns de bara en flickvän i laget? låter ju inte speciellt skoj! eller är de att du inte riktigt hittat någon som du klickade med?

då förstår jag att du längtgar efter ett jobb extra mycket! även om jag umgicks med tjejerna i laget så träffade jag tjejen jag umgicks med mest på jobbet (lagtjejerna var så mycket äldre).

de är ju positivt med allsvenskan, killarna/tjejerna brukar vara lite yngre där!nej, de där med pengar är ju lite tråkigt! när man har så mycket tid över vill man ju gärna kunna hitta på något! de med löner skiljer ju en hel del. han som tjänar mest i sverige spelar ju exempelvis i allsvenskan. de är ju väldigt utspritt! men visst blir de inte sämre att komma upp till elitserien.

robbans lön ökade inte speciellt mycket första året, steget mellan serierna. sen kasnke de stämmer att forwards tjänar mer. dom och målvakter syns ju mest om man kollar till statistiken. lättare att avlösa hur dom är genom att bara kolla på ett papper. dock kan jag tycka de är super lustigt!! backarna är ju miiiinst lika viktiga!vad de gäller jobb så ska man inte lita på hockeyn, vilket du verkar har förstått! de lovar så mycket mer än vad dom kan hålla! jag vet många killar som skrivit in i kontraktet att tjejen ska få lön av klubben om dom inte fixar något jobb till henne!

hoppas du kommer in i piteå då! niklas sugen på att flytta hem? :)lägenhetne är ju superviktig att man trivs i ! kan inte niklas kolla upp om man kan få en annan. de borde dom ju kunna fixa! att man trivs är ju a och o. om dom vill ha kvar honom så borde dom prioritera sånt!

de var de vi la mest kraft på. agenten sa till aik att vi aldrig skulle flytta till stockholm om vi inte fick en lägenhet som jag gillade (eftersom jag aldrig velat bo i stockholm och inte trivs i storstan) dom fixade en ny så vi skulle få bo nära viktor och linda som vi kände sedan innan!

dom brukar göra allt för att hitta lägenheter som man trivs i. de borde ju niklas agent kunna ta upp med dom!ojdå! de var lite snålt! fira julbord med en hamburagare känns sådär! du kan få min plats i stockholm ;) vi missar ju tyvärr vårt julbord!

bor ni så långt utanför stan så de kostar 400?! låter ju sjukt dyrt :pnu blev nog mitt ganska långt de också. förmodligen en del stavfel och liknande men jag oekar inte läsa genom! ;)2011-12-15 @ 11:31:08
URL: http://liinaas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0