NattugglaSenaste veckan har jag haft riktigt svårt att somna på kvällen.. Inte alls likt mig! Jag hoppas det är all träning som har chockat kroppen å att jag snart är tillbaka.. På dagen har jag inga som helst problem med att somna under en p-nap med N men på kvällen är de omöjligt. Har börjat hoppa över p-napen i hopp om nattsömn men jag piggnar ändå till så fort jag lägger mig i sängen. Efter nästan 2timmars vridande har jag nu smygit ut för att se en film. N har match imon å ja vill inte väcka honom, jag vill sova å vara pigg inför morgondagens aktiviteter men de går inte!

Kanske är det paniken om att jag fortfarande inte har något jobb? Jag ställer mig frågan om jag verkligen gjort allt.. Känns nämligen som att jag nu vet hur jag skulle gjort men att det nu är försent.. Ska jag få ett jobb nu, hur ska det gå med sommaren? Jag ska vara hemma på lillasysters student å lillebrors konfirmation, då kan jag inte jobba här? Ska jag börja plugga något nästa år? Ska jag bo här? Ska jag söka sommarjobb i Ljungby för att få vara med familjen? När ska jag hinna vara med N i Piteå då? Tanken att jag ska träna å äta bra i 6 veckor å risken att inget händer. Jag vill hela tiden till gymmet och det enda som hindrat mig idag är blåsor på föttera.. Varför denna prestationsångest om en sån sak? Är det alla tankar som håller mig vaken?

Tips för att bli trött sökes!?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jobbigt lider med dig! Läsa bok tycker jag är bra! Kram

2012-01-16 @ 02:03:27
URL: http://sofiralin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja de får du göra eller springa och köpa en grym ;)

Allt bra med dig?

2012-01-16 @ 02:30:05
URL: http://sofiralin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gott å höra! Jo då bra tack håller på att ställa om dygnet med ont tree Hill segt å va själv bara!!:(

2012-01-16 @ 02:47:12
URL: http://sofiralin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nej jag är ledig inatt för vi hade lite rum bokat så ligger hemma i soffan! Snarkar din Niclas också? Haha:) ja oth är grymt dock är jag på 6e avsnittet på säsong 8 bara:) vilken sida va de du kollade ifrån?

2012-01-16 @ 03:09:09
URL: http://sofiralin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha ja då blir de smäll ;)

Ja han snarkar duktigt högt väldigt irriterande tyvärr och väcker man honom blir han jätte suuuuur! 5 åring!! Ska du göra nått skoj i veckan?! Du verkar träna mycket inte för hårt väl?

2012-01-16 @ 03:29:07
URL: http://sofiralin.blogg.se/
Postat av: Sofi

Bra ide måste prövas alls metoder för att slippa såklart:) usch såna meningslösa möten! Jag är inskriven där två mån på sommaren och tre veckor vid jul och nyår fick kallelse att gå på ett info möte om att starta en teater grupp i Växjö höll på att garva sönder haha!! Skrev ut mig i fre dom hjälper en ändå inte.

2012-01-16 @ 04:27:09
URL: http://sofiralin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ut och gå en långrunda innan man somnar är ett tips men funkar inte det heller så finns det receptfritt på apoteket något som lugnar ner dig. Jag använde det ett tag men det funkade inte på mig (olika från person till person) så sen fick jag receptbelagda sömnmedel. Tror de heter atarax och de funkade kanon! :)

2012-01-16 @ 17:46:10
Postat av: H & E.

Envie d'aventure? (:

2012-01-16 @ 20:38:43
URL: http://teaspoonladies.blogspot.com
Postat av: emma

Kika gärna in på min blogg om du är intresserad av allt som har med skönhet att göra :D mina senaste tips jag lagt upp är hur du kan lättare få långa naglar och hur du får dina ögon att se större ut!

Hoppas du haft en bra dag, kram!

2012-01-16 @ 21:56:57
URL: http://makeupisglam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0