Less tjej



Igår hade jag fullt upp med julklappar - ändå har jag många kvar! Hann med ett litet gympass också!



Dagen började med jobbmässa och sen till Maxi för att handla, när jag skulle betala funkade inte korten.. Någon som hade grävt i en sån ledning.. Sen hem och baka julgodis eller lyckas bränna sönder en kastrull.. Fudgen smakade dessutom helt sinnesjukt äckligt! Den ligger med andra ord i soporna nu.. Internet och teven har vatt paj, tror någon hade klippt en viktig ledning.. Well done...NOT! Att sen behöva bege sig ut på hala vägar för att se hockey kändes sådär...

...men då gjorde älsklingen som han lovat innan han lämnade en less flickvän. Han gjorde succé! Inte 10 mål som vissa kanske anser är succé utan mer en dunderinsats som back! Slogs lite gjorde han också, lite alltså¨.. Så nu är jag på mycket bättre humör!

Dessutom är Olas varma mackor i ugnen i detta nu! Grymt hungrig, kommer bli så gott!!

Varför är bloggsidan så lustig? Som att det är nåt fel i mallen så jag ser bara hälften av vad jag skriver och bara gammal statistik för att det är en ruta i vägen.. Bah!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Känner du att du lever genom din pojkvän, verkaar som det? Vad hände med medgångssoporter?

2011-12-08 @ 02:03:38
Postat av: Anonym

Jag ska också baka julgodis nästa vecka med lite vänner är tanken. Ser du på lejlas söta jul? Hon har så många bra och enkla recept! Kram på dig!

2011-12-08 @ 05:14:18
URL: http://sofiralin.blogg.se/
Postat av: Annelie

Vad många julklappar du har köpt, jag har knappas börjat, och som vanligt undrar vi vad just DU önskar dej i julklapp, Fia har visst försökt luska lite utan resultat.

Kram, vi ses snart!

2011-12-08 @ 13:39:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0