Husmor Lisa är i farten



Idag låg planerna på en svamp och bär plockningsdag! Det visade sig dock vara en av årets värmaste dagar! Så sanslöst varmt, självklart var de ännu en dag blåhimmel dessutom. Men vi hade bestämt oss så när Niklas kom hem från träningen bar det ut i skogen. Dock var det snustorrt och varken ett blåbär eller en kantarell syntes till.. Istället åkte vi och köpte glass och satte oss på balkongen och solade!



Efter en stund i den stekande hettan på balkongen sa jag;- "Kan det inte börja regna så man får sitta inne och se film en hel dag och så att svampen kan börja växa!?" och sen tog vi en P-napp. Sen vaknade vi av att det åskade så mycket att vi trodde de sprängde nånstans i närheten (Ewe, nu tänkte ja på dig när de small!) men när vi såg att den blå himlen nu var grå förstod vi att de va regn på ingång, jiha! En snabb regnskur kom och nu håller ja tummarna för mer sol och regn så kantarellerna kan växa och sen bli upplockade av moiiia! ;)



Bakmaskinen är dessutom i full gång för första gången! Om ca. 3timmar är mitt första bröd färdigt! Vad händer? Husmor Lisa har skapats, hur gick detta till? I LIKE IT!
Resultatet får ni se ikväll eller imon! :)

Nu blir det Pillan Pannkakor, yummie!
Hoppas ni har haft det bra i ishallen idag familjen! ;)

Kommentarer
Postat av: Sandra

en sån maskin skulle man ha!! riktigt smart ju! :)



KIK har tydligen schyssta rabatter på Friskvårdshuset i Kristianstad så det blir där jag kommer träna. Är ett kombinerat gym & bad. Sen har dom klasser och sånt också, typ zumba, spinning osv. Så nu finns det verkligen inga ursäkter till att inte träna :D får hoppas du hittar nåt bra gym där uppe! är ju en stor stad så borde finnas lite att välja bland :)

2011-08-03 @ 19:24:22
URL: http://anotherfucking.blogg.se/
Postat av: Ewe

Usch inte åska :( :( du får tänka på mig om roligare saker men inte åska :(

2011-08-03 @ 19:32:45
Postat av: PAPI

BLEV BAKNINGEN LYCKAT????

VAD HAR DU ÖNSKAT FÖR VÄDER IDAG??

2011-08-04 @ 12:17:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0